"Het was helemaal tip top!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Spakenburg

oma Tony

Samen met haar kleindochters is oma Tony een paar dagen naar het gezellige Buiten Bergen vertrokken. Ze werd hier heerlijk door haar meiden in de watten gelegd en samen konden zij een paar dagen relaxen. Tony blikt terug: "Ik kijk terug op een heerlijk weekend.” In samenwerking met Fijn op Vakantie heeft Reis met je Hart dit weekend voor Tony kunnen verzorgen.

Een toeristische route

"Via een toeristische route reden we vrijdag middag met z'n drieën naar het park in Buiten Bergen. Mijn dochter zou vrijdag avond komen dus ging ik met mijn kleindochters vooruit. Ik ben gek op de natuur en ik vond het prachtig om tussen de weilanden met de dieren te rijden. We kwamen ook nog langs de Zaanse Schans met al z'n molens, dat is erg leuk om te zien.

De ontvangst

"Uiteindelijk kwamen we vlak voor sluitingstijd op het park aan. We kregen een werkelijk prachtig vakantiehuisje op een mooi en rustig park midden in de natuur. De ontvangst was supervriendelijk en we kregen zelfs een fles rode wijn, waar mijn kleindochters heel blij mee waren. Nadat we ons hadden geïnstalleerd namen mijn kleindochters me mee naar Bergen. Daar gingen we naar een Italiaans restaurant en heb ik heerlijk spagetti gegeten."

Druk programma

"Na lekker uitgeslapen te hebben en een heerlijk ontbijt dat al voor mij klaarstond zijn we naar de markt in Bergen gegaan. Bergen is een plaatsje met mooie oude huizen en een gezellige sfeer, het was heel leuk om daar met elkaar rond te lopen.
's Middags heb ik een klein stukje langs het strand gelopen. Het was erg koud en voor mij is dat erg zwaar na mijn knieoperatie dus ben ik later op het terras bij de kachel gaan zitten met een lekkere warme chocomel terwijl zij nog wat verder gingen wandelen."

Maximale gezelligheid

"Op zondag zijn we bij mijn zus in Schoorl op bezoek geweest. Dat gebeurt niet vaak dus het was erg fijn dat we dit konden doen. Het is een prachtig dorpje dat zo'n 15 kilometer van het park ligt. Die middag in het huisje werd er erwtensoep gekookt en hebben we 's avonds lekker gesmuld van de zelfgemaakte soep."

"Deze vakantie was echt ideaal voor mij." Tony

Een mooi cadeau

“Het was allemaal tip top dit weekend." vertelt Tony. "Het heeft mij een enorm warm gevoel gegeven om dit samen met mijn dochter en kleindochters mee te maken. Het was heel intens, we hebben veel gedaan, het was allemaal veel te snel voorbij.“

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Fijn op Vakantie.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de winter van 2018.

Preferred partners
anvr anbi