"Wat hebben de kinderen weer genoten!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Almelo

Onky Donky Ouwehands dierendag!

Ook dit jaar weer mogen we een aantal gezinnen uitnodigen voor de super gezellige Onky Donky Dagen die door de Stichting Onky Donkey worden worden georganiseerd . Hier een impressie van de voorjaarseditie. De kinderen (en hun gezin of begeleiders) zijn deze dag behandeld als een ware VIP. ’s Daarna zijn ze Ouwehands Dierenpark in gegaan. Tussen de middag waren er lekkere broodjes en in de namiddag kregen de kids een middagsnack in het huis. Ze konden naar de leuke shows in het park en in de meeste gevallen hoefden zij niet in de rij te wachten. De dag werd ook dit keer feestelijk afgesloten met een diploma-uitreiking en een goodie-bag.

Een hartelijke ontvangst

Ochtends was er een hartelijk ontvangst met iets lekkers te eten en te drinken in het Onky Donky Huis. Daarna waren er diverse activiteiten zoals samen koekjes bakken en knutselen.

'de kinderen hebben enorm genoten bij Onky Donky’ - Joey

Een verslagje van papa Joey en dochters Yara en Demi. 'Wat hebben we een leuke dag gehad! We werden heel leuk ontvangen door de mascotte (een grote schildpad). Dat vonden ze wel een beetje eng.
In de ochtend mochten de kinderen koekjes bakken in het Onky Donkey huis. Daarna zijn we de eerste keer de dierentuin ingegaan en samen allerlei dieren bekeken. Voor de lunch mochten ze pannenkoeken bakken en kregen ze ook nog een heerlijk ijsje. Alles was super verzorgd. Nog even gespeeld in het Speelparadijs en toen weer de dierentuin in. Het was een hele leuke dag. Alle kinderen kregen ter afsluiting een goodybag met knuffel, kleurplaat, kleurpotloden etc. Een groot compliment voor de lieve vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Iedereen was echt super aardig.

'De zeehondenshow vonden ze het aller leukste' - Astrid

De hele dag was geweldig. En we hebben zo geboft met het weer. Het was zo lekker dat we geen jas aan hoefden. Alles was leuk, maar de zeehondenshow heeft wel de meeste indruk gemaakt. We mochten via een andere ingang naar binnen en hebben prachtig vooraan gezeten.

We kregen ook een heerlijke lunch en omdat ik even moest gaan liggen, hebben de kinderen binnengespeeld in het speelparadijs. In de ochtend mochten ze, koekjes gebakken. Aan het eind van de dag kregen ze een tas met kadootjes mee. Iedereen was heel lief. Super bedankt voor deze fijne dag!

 

"Iedereen was zo lief!''

 

Dit uitje werd mogelijk gemaakt dankzij Stichting Onky Donky

Dit dagje uit vond plaats in het voorjaar van 2022.

Preferred partners
anvr anbi