"Wat waren de kinderen hier blij mee!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
krimpen a/d IJssel

Onky Donky Ouwehands dierendag!

Een aantal gezinnen zijn via Reis met je Hart uitgenodigd voor een gezellige Onky Donky Dag. De kinderen (en hun gezin of begeleiders) zijn deze dag behandeld als een ware VIP. ’s Daarna zijn ze Ouwehands Dierenpark in gegaan. Tussen de middag waren er lekkere broodjes en in de namiddag kregen de kids een middagsnack in het huis. Ze konden naar de leuke shows in het park en in de meeste gevallen hoefden zij niet in de rij te wachten. De dag werd feestelijk afgesloten met een diploma-uitreiking en een goodie-bag.

Een hartelijke ontvangst

Ochtends was er een hartelijk ontvangst met iets lekkers te eten en te drinken in het Onky Donky Huis. Daarna waren er diverse activiteiten zoals samen koekjes bakken en knutselen.

'de kinderen hebben enorm genoten bij Onky Donky’ - Johnny

Een verslagje van papa Johnny en kids Joel en Daniel die hebben genoten van de dag.
Johnny: ‘het was een geweldig leuke dag, met gelukkig goed weer. De kinderen hebben er enorm van genoten. Ze hebben enthousiast koekjes gebakken en gespeeld in het Onky Donki huis en onder begeleiding van een gids zijn we de dierentuin gaan ontdekken. Heel hartelijk dank voor deze fijne dag’

De Orang-Oetang was echt grappig

De 8 jarige Joel raakt niet uitgepraat over de dag. Zijn heel enthousiaste relaas: ‘we hebben in de speeltuin gespeeld, er was een griezelspelonk …schrok me dood met monstergeluid en dier met oranje ogen. . Ik heb in een piratenschip gezeten- geen echte hoor- met nepkanonnen en een wiel waar je aan kon draaien. We wilden ook in de trein gaan maar die deed het niet, dat was jammer. De sneeuwuil vond ik erg leuk en de zeeleeuwen die de bal met hun snuit omhoog gooien. Er was een gorilla en stokstaartjes en de orang-oetang die zat in de paal, die liep heel erg raar en grappig. En de hagedis en papagaai met mooie kleuren en gifkikkers die van kleur veranderden.

Zo veel te zien

Ik heb een hele grote witte snoek gezien van wel 2 meter lang en heel dik en een Mexicaanse olifant en een schildpad was wel 250 jaar oud, die met andere schildpadden een beetje hebben gepoept en geplast op de rotsen, dat kon ik zien en ze eten sla. Vier op een rij gespeeld en met de trein en visjes gevangen- geen echte hoor, het was met een hengelspel…..de rode vis kreeg ik er niet uit die was stuk.

 

"Overal werd rekening mee gehouden!'' Theo

 

3x Daniël

Ook het gezin van Amanda was uitgenodigd die dag en waren heel enthousiast.
De kinderen hebben er erg van genoten. Ook de wat oudere kinderen hadden het erg naar hun zin.
Er heerste een gemoedelijke sfeer. Wat vooral gezellig was dat we sommige families kenden van het schoolplein. Grappige bijkomstigheid was dat er die dag 3 kinderen bij waren die Daniël heten. Je kunt je voorstellen dat dit wel voor wat hilariteit zorgde…..3koppies die iedere keer gelijk omdraaien en antwoordden.

Dit uitje werd mogelijk gemaakt dankzij Stichting Onky Donky

Een heerlijke lunch

We hebben heerlijke broodjes gegeten met spek en mayonaise en komkommer en chocomelk gedronken. We zijn met de auto erheen gegaan, dat was in Rhenen, wel heel ver weg en op de terugweg ook nog gestopt in Utrecht om wat te eten en daar konden we ook nog in de speeltuin. Ik vond het heel heel heel erg leuk! ‘

Met alles werd rekening gehouden.

Theo ''Het was allemaal super geregeld. De kinderen waren hier heel blij mee. Voor mij persoonlijk was het een hele inspannende dag. Doordat ik auto-immuunziekte heb is zo'n dag echt pittig. Gelukkig werd er met alles rekening gehouden. .''

Deze vakantie vond plaats in de winter van 2020.

Preferred partners
anvr anbi