"Een harstikke toffe dag om niet te vergeten! - Tamara"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Cuijk

Super leuke Onky Donky dagen!

Onky Donky zet zich in voor kinderen van 3 t/m 12 jaar, die om diverse redenen, beperkt worden in het zorgeloos kind zijn. Voor al deze kinderen organiseert Onky Donky een onvergetelijke dag in het Onky Donky huis, gevestigd in Ouwehands Dierenpark. Een speciale VIP-dag voor kinderen, ouders en begeleiders met spelletjes, een lekkere lunch en een uitje naar Ouwehands Dierenpark. Reis met je Hart heeft een aantal gezinnen gelukkig kunnen maken met zo'n gezellige, onvergetelijke dag! Hieronder de verhalen van 2 dankbare moeders: Tamara en Marianne!

Iedereen was zo lief!

Tamara: ‘We hebben een harstikke toffe dag gehad. Zo fijn om mijn dochter zo blij te zien zijn. We zijn enorm gastvrij ontvangen. Iedereen was zo ontzettend lief en aardig, geen moeite was ze teveel. We hebben gezellig geluncht in het Onky Donky huis waarna we het dierenpark in mochten.

Giraffenklas

Zoveel dieren om te zien! Allemaal even leuk, maar het allerleukst vond mijn dochter de flamingo’s en de giraffen. Ze zit in de Giraffenklas op school vandaar de extra voorliefde voor deze mooie beesten.’

Een geweldig verjaardagscadeau!

In het Onky Donky huis het (uitgestelde) verjaardagsfeestje van haar dochters(10 en 7) vieren en dat ook nog eens op haar eigen verjaardag. ‘Een mooier cadeau kon ik mij niet wensen’ zegt Marianna . ‘De reiskostenvergoeding is al een cadeau op zich, waar ik heel dankbaar voor ben, maar het allergrootste cadeau is om mijn dochters te zien genieten. Ze mochten ieder een vriendinnetje meenemen en keken hier dan ook heel erg naar uit. Een verjaardagsfeestje naar de dierentuin, dat vonden ze helemaal geweldig. Jammer genoeg heeft het vriendinnetje van mijn jongste dochter op het allerlaatste moment afgezegd, dat was wel een domper. Maar het andere vriendinnetje had heel lief voor beiden een cadeautje mee. ‘

Enorm verwend!

Ik vond het wel spannend! Red ik het wel allemaal alleen op pad met mijn kinderen en vriendinnetje(s)? Dat ging allemaal prima, het was super leuk. We zijn enorm verwend met allerlei lekkers en een heerlijke lunch in het Onky Donky huis.

 

"‘Een mooier cadeau kon ik mij niet wensen’ zegt Marianna

 

Zeehondenshow

Het was ook prachtig weer. We hebben dan ook alles kunnen doen en zien wat ze wilden. We kregen allerlei goede tips van de Onky Donky medewerkers, zodat we op tijd waren voor de hele leuke zeehondenshow en het voeren van de dieren.

We hebben het bekijken van de vele dieren afgewisseld met speeltuin, springkussen en de binnenspeeltuin met water.

Fonkel was ook wel heel lief.

Fonkel de Schildpad woont in het Onky Donky huis. Fonkel ontvangt kinderen op een Onky Donky dag. Hij laat de kinderen stralen en brengt hen een lach op het gezicht. De mascotte is een schildpad omdat een schildpad staat met zijn schild voor bescherming en veiligheid.. Fonkel is vrolijk, een beetje gek en ontzettend lief en een echte allemansvriend.

IJsjes!

En een lekker ijsje mocht natuurlijk niet ontbreken. Kortom, we hebben allemaal genoten .

Heel veel dank Onky Donky en Reis met je Hart namens beide moeders!

Deze dagen werden mogelijk gemaakt dankzij Stichting Onky Donky en vonden plaats in 2021

Preferred partners
anvr anbi