"Het was een geweldig weekend"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Veldhoven

Paola

Paola is samen met haar vriend een paar dagen naar het gezellige Buiten Bergen vertrokken. Hier konden ze een paar dagen heerlijk relaxen. Paola blikt terug: "Ik kijk terug op een heerlijk weekend.” In samenwerking met Fijn op Vakantie heeft Reis met je Hart dit voor Paola kunnen verzorgen.

Een geweldig ontvangst

"Het was een waanzinnig leuk, zonnig en mooi weekend," vertelt Paola. "We kwamen aan en we waren er stil van: een prachtig vakantiehuisje op een mooi park. De ontvangst was supervriendelijk en we kregen zelfs een fles rode wijn. Daarna gingen we op zoek naar ons huis en dat zag er geweldig uit, echt fantastisch."

Een druk programma

"We hebben de vier dagen goed benut en zijn er lekker veel op uit geweest. Om de omgeving te verkennen hebben we twee fietsen gehuurd, één met bakfiets zodat we ook de hond Max mee konden nemen."

Fietsen door de natuur

"We hebben gefietst door de Schoorlse duinen en hebben bij de Berenkuil geluncht. Over het strand in Hargen aan Zee hebben we een heerlijke strandwandeling gemaakt. Hier hebben we echt van genoten."

Maximale gezelligheid

Paola bezocht niet alleen de natuur: "We zijn ook naar Schoorl geweest wat vlakbij het park ligt. Een prachtig dorpje. Maar ook bij ons huisje hebben we lekker buiten in de tuin kunnen liggen. Het was prachtig weer. Ook onze hond Max vond het geweldig. Dat was zo leuk om te zien."

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit cadeau heb gekregen Paola

Een mooi cadeau

“Het was een echt een geweldig weekend. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit cadeau heb gekregen. Waanzinnig! Ik heb dat ook meerdere keren gedacht en gezegd tijdens het weekend. Ik kon het gewoon bijna niet geloven. Ik heb ontzettend genoten en kijk terug op een heerlijk weekend. “

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Fijn op Vakantie.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2016.

Preferred partners
anvr anbi