"We hadden dit zo nodig!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Purmerend

Pari en haar zoon

Nog nooit waren Pari en haar zoon op vakantie geweest. Dat Reis met je Hart een vliegvakantie van Sunweb naar Tenerife kon aanbieden kon Pari eigenlijk niet geloven. Ze vonden dat beiden geweldig maar ook heel spannend. Gelukkig stonden de stagiaires van Reis met je Hart klaar om ze met alle bagage naar Schiphol te brengen voor dit fijne verblijf in een all-inclusive hotel.

Wel even omschakelen

Voor het eerst op vakantie…. voor het eerst vliegen…… voor het eerst in het buitenland…..niet vreemd dus dat het wel even omschakelen was. ‘De eerste dag was dan ook erg wennen, maar daarna hebben we genoten. Het vliegen vonden we allebei beetje eng en ondanks dat de vlucht verder goed verliep, waren we blij dat we er waren. We werden met een taxi, met een enorm aardige chauffeur, naar het appartementen complex Allegro Isora gebracht. Het appartement was ruim met mooi uitzicht en op de begane grond, wat we heel prettig vonden en het personeel was ook erg aardig.’

Zon, Zee en ontspanning

Allegro Isora ligt in het plaatsje Puerto de Santiago. Dit oude vissersdorpje ligt aan de voet van een 500 m hoge klif, welke onderdeel uitmaakt van het Teno-gebergte. Er heerst een gemoedelijke sfeer en rust is hier het sleutelwoord. En aan die rust waren ze ontzettend toe. Haar zoon Armaan vond het heerlijk om te zwemmen in het prachtige zwembad terwijl moeder Pari lekker in het zonnetje toekeek hoe haar zoon aan het genieten was. Hij kon goed zijn weg vinden op het complex en lekker zijn eigen gangetje gaan.

Volop de omgeving verkend

We zijn ook verschillende keren het eiland gaan verkennen. Eerst lopend de directe omgeving, maar omdat het hotel wel wat afgelegen lag, hebben we de bus gepakt en gewoon gekeken waar we terecht kwamen. Zo zijn we in Playa de las Americas uitgekomen en genoten van alle nieuwe indrukken. Wat we zeker niet zullen vergeten is het alternatief voor het openbaar vervoer dat daar schijnbaar heel gewoon is. We zaten bij de bushalte te wachten, toen er een auto kwam aanrijden die claxonneerde en dan stapte iemand gewoon in, een paar meter verder herhaalde datzelfde zich en nog een paar keer. Er gingen zo wel 7 mensen in 1 auto. Echt heel grappig. We keken onze ogen uit, maar hebben dat zelf toch maar niet uitgeprobeerd.

 

"Rust en ontspanning heeft deze vakantie ons opgeleverd." Pari 

 

Enorm genoten!

We zijn iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt enorm dankbaar voor deze mooie reis. We waren hier zó aan toe en we hebben zó genoten! ENORM BEDANKT!

Deze vakantie werd mede mogelijk gemaakt door Sunweb, Connexxion en Allianz Global Assistance.

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2019.

Preferred partners
anvr anbi