"Het werd een ervaring die ik voor geen goud had willen missen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Hoofddorp

Pat

Voor Patricia, haar zoontje en haar vriend kwam deze reis als een geschenk uit de hemel. Voordat zij echt konden vertrekken moest er nog heel wat worden geregeld. Gelukkig kwam alles goed en vertrokken zij naar het zonnige Turkije. Een reis die mogelijk gemaakt kon worden door De J.C. Ruigrok Stichting, Europeesche Verzekeringen en Corendon.

Een gouden week

"Het werd voor ons een week die ik voor geen goud had willen missen. Voor mijn zoon van negen jaar was het spannend om met het vliegtuig weg te gaan. Nu is hij trots en wil iedereen van zijn vakantie vertellen." vertelt Patricia.

Geluk

"Voor mijzelf was deze week heel fijn omdat we alles als gezin samen deden. Ik zag mijn zoon opbloeien, zijn lach kwam weer terug, dat is toch het mooiste wat er is! Mijn vriend en ik zijn weer dichter bij elkaar gekomen en willen binnenkort als ik een eigen plekje, heb als gezin gaan samenwonen."

Animatie

"In het hotel was van alles te doen. Er waren leuke activiteiten voor kinderen bij het zwembad maar er was ook kinderdisco waar mijn zoon kon dansen en meezingen met de Nederlandse liedjes die werden gespeeld."

Vriendelijke mensen

"De mensen van het hotel waren erg vriendelijk. Het eten was heerlijk en het was overal netjes en schoon. In het restaurant werd je bord als het leeg was direct opgehaald. Ik voelde mij daar niet prettig bij en bracht mijn bord meestal zelf terug. Toch hadden we na zes dagen Turks eten zin in een Hollandse snack die in de Holland bar op de menulijst stonden"

 

"Zijn lach kwam weer terug. Dat is toch het mooiste wat er is!" Patricia

 

Echt zomer

"Wij brachten de dag meestal bij het zwembad of op het strand door. Wij dronken een cocktail en voor de kinderen was er een kindercocktail. We maakten een ritje door de stad met z'n drieën op een scooter. Het was echt even zomer, even niet nadenken en het verstand op 0."

Momenten samen

"We hebben veel nieuwe kennissen gekregen en hebben nu nog altijd contact maar het feit dat we met zijn drieën, als gezin, dit met elkaar hebben kunnen doen. Dat heeft een enorme impact gehad."

De reis werd mogelijk gemaakt dankzij Corendon en de J.C. Ruigrok Stichting

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2017. 

Preferred partners
anvr anbi