"De kinderen wilden niet meer naar huis"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Haarlem

Patricia en haar gezin

Een paar dagen erop uit. Dat was een droom van Patricia en haar gezin. Ze vertrokken naar ’t Hooge Holt voor een week vol gezelligheid en ontspanning. Reis met je Hart kon deze reis mogelijk maken dankzij de J.C. Ruigrok Stichting.

Verrassing

"We hadden er heel veel zin in," vertelt Patricia. "Een vakantie zit er voor ons niet snel in dus dat was een grote verrassing. We hebben het echt heerlijk gehad met zijn vijven."

Veel gezwommen

"We hebben van alles gedaan. We zijn op pad geweest, maar zijn ook op het park gebleven. Elke avond zijn we sowieso gaan zwemmen. We hebben gewandeld, maar ook van het huisje genoten."

Huwelijksdag

Tijdens de vakantie vierden de familie een jubileum. "We vierden onze huwelijksdag. Het was echt super om dat een keer ergens anders te vieren. We hebben er een speciale dag van gemaakt en zijn naar Duitsland gegaan. ’s Avonds hebben we gebarbecued om de dag af te sluiten."

Niet meer naar huis

"We hebben heerlijk kunnen genieten met elkaar. De kinderen hebben het ook echt naar hun zin gehad. Ze wilden niet meer naar huis!"

 

"Met elkaar gezellige dingen doen geeft je een goed gevoel." Patricia

 

Goed gevoel

"Je kunt echt even tot rust komen. Met elkaar gezellige dingen doen geeft je een goed gevoel en zorgt voor ontspanning. Het was allemaal leuk."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de J.C. Ruigrok stichting

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi