"Dit was met recht een leuk extraatje"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam

Patricia

Laat in het seizoen kwam er nog een weekendje vrij in het gezellige vakantiehuis Lemelerlust, in de buurt van Zwolle. Patricia was met haar zoontje en een neef de gelukkige die juist op de bewuste datum weg kon. Mede dankzij de gastvrijheid van de eigenaren werd dit korte verblijf een succes!

Mooie plek

Patricia: “Ik heb zelf geen auto, maar een vriend van mij kon mij gelukkig brengen. Het huis ligt prachtig, maar wel een beetje afgelegen aan een klein weggetje. Je kunt er bijvoorbeeld niet even met de bus naar toe. We hadden de eigenaren al ingeseind dat we pas laat aan zouden komen vanwege o.a. werk en studie, en daar maakten ze geen probleem van. Na aankomst hebben we nog even gezellig in de huiskamer van het vakantiehuis gezeten en kregen we al het vakantiegevoel.”

Vriendelijke eigenaren

“De volgende ochtend moesten we natuurlijk eerst boodschappen doen. We mochten meerijden met de eigenaren van het huisje en zo kregen we onze voorraad op peil. Daarna hebben we een lekkere wandeling gemaakt; de omgeving is hier heel mooi! De rest van de dag hebben we gezellig in het huis doorgebracht.”

Fijn vakantiehuis

“Het huis ziet er leuk uit. Het is helemaal van hout en heeft een gezellige sfeer. Binnen heb je moderne voorzieningen zoals goede bedden, behaaglijke verwarming en een uitgebreide keuken met allerlei apparatuur.”

Op de boerderij

“De eigenaren van het huis hebben een grote boerderij en daar mochten we ook een kijkje nemen. Er waren diverse tractoren aanwezig. De kinderen mochten hier een ritje mee maken. Dat was natuurlijk een groot succes! Vervelen was er verder ook niet bij, want rondom het vakantiehuis was er volop speelgelegenheid. Ze konden zich lekker uitleven op de trampoline, op de schommelbank en voetballen op het grote grasveld achter het huis.”

"Even uit de drukte en lekker uitgerust weer naar huis! " Patricia

Naar Deventer

“Degene die ons gebracht had kwam ons ook weer ophalen en vervolgens zijn we via Deventer weer naar huis gegaan. De stad Deventer hebben we uitgebreid te voet verkend. Leuk rondgedwaald langs historische gebouwen en door oude straatjes en we hebben er ook lekker gegeten. We hadden tijdens ons verblijf ook nog wel naar Zwolle gewild maar daar hadden we helaas geen tijd voor. Om alles in de omgeving te kunnen bezoeken heb je hier wel eigen vervoer nodig.
Doordat het al eind november was, was het natuurlijk al behoorlijk koud. Regen hebben we gelukkig niet gehad. We hebben een fijn weekend gehad en gingen lekker uitgerust weer naar huis.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij B&B Lemelerlust.

Deze vakantie vond plaats in de herfst van 2018

.

Preferred partners
anvr anbi