"'Ik ben op vakantie geweest, heel ver weg en met de trein'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Nieuwegein

Patricia met zonen - Chalet de Huismus

Aan de rand van het bos, op de rustige viersterrencamping Rijsterbos in Rijs ligt het Chalet de Huismus, een mooi huisje dat van alle gemakken is voorzien. Daar kon Patricia met twee van haar zonen een midweekje bijkomen en vakantievieren. Na de hectische tijd die het gezin achter de rug had, was het ook wel even wennen aan zoveel rust.

De tijd van zijn leven!

“Het was heerlijk, heel leuk.” Vooral de jongste telg van 7 jaar had de tijd van zijn leven. ’s-Morgens vroeg deed hij de deur open en rende naar buiten, om lekker de hele dag buiten te spelen met z’n vakantievriendjes. Toen hij na de vakantie terug op school kwam, rende hij op de juf af en juichte: “Ik ben op vakantie geweest, heel ver weg en met de trein.”

Goed gevulde koelkast

Het chalet was mooi en netjes, het ontbrak de gasten aan niets en het was allemaal goed geregeld. “Zelfs de koelkast was al gevuld”, zegt Patricia blij. “Het is een rustige camping, voor mijn middelste zoon van 15 misschien ietsjes te rustig, maar achteraf zei hij dat ie blij was mee te zijn geweest.

De treinreis was wel een uitdaging

De treinreis naar Heerenveen was wel een uitdaging. ‘Ik was 15 jaar niet met de trein geweest en ik vond het spannend. Door werkzaamheden aan het spoor moesten we ergens onderweg uitstappen en met de bus verder. Een behoorlijk gedoe met al die bagage, maar het was super-de-luxe om eerste klas te reizen. En bij aankomst in Heerenveen stond een taxi van Connexxion klaar om ons naar het chalet te brengen.

Met scooter de omgeving verkend

De familie is er ook op uitgetrokken. Rijsterbos ligt wat afgelegen, dus heeft moeder elektrische scootertjes gehuurd om de omgeving te verkennen.

'We hebben een dorpje verderop bezocht, zijn door het bos gereden en ook op het strand geweest. We misten de winkels in de directe omgeving wel, maar gelukkig was er een supermarkt op een halfuurtje fietsen.;

Al met al heeft het gezin een heerlijke midweek vakantie gevierd.

 

"We zijn vele mooie herinneringen rijker " 

 

Heel veel dank!

Het meeste heeft Patricia genoten van de tijd die ze met haar kinderen heeft doorgebracht. “We hebben ontzettend genoten van het gevoel op vakantie te zijn, vooral de jongste had dat heel hard nodig. Hartelijk dank voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt voor ons.'

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door NS, Connexxion, ANWB en Chalet de Huismus en vond plaats in het voorjaar/zomer van 2023.

Preferred partners
anvr anbi