"“We waren er echt even tussenuit”"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Amersfoort

Paula

De eerste vakantie is een feit. Paula is samen met haar dochter Evy een midweek in een vakantiehuis in Schoorl geweest. Het waren vier dagen vol activiteiten en gelegenheden om weer een beetje op te laden na een moeilijke periode. Reis met je Hart maakte dit mogelijk. Lees hier een verslag van deze reis.

Aankomst

“Op maandagmiddag ging de vakantie van start en kwamen we aan bij Résidence Koningshof”, vertelt Paula. “Evy vond het huisje meteen leuk en vermaakte zich prima met haar speelgoed.” Na het uitladen van de auto zijn ze het vakantiepark gaan ontdekken: “We hebben op het park gefietst, waar Evy zelf op haar aangepaste driewielfiets kon rijden. 's Avonds hebben we met z'n tweetjes gegeten. ”

Klimduin

Paula en Evy hebben veel gedaan in hun vakantie. Zo werd de omgeving rond het park verkend. “Het was een prachtig landschap en we hebben genoten van de natuur.” Er kwam ook nog bezoek langs en samen met opa werd het Klimduin in Schoorl beklommen. Hier liet Evy haar krachtige karakter zien. Door haar beperking is het lastig voor Evy om zich voort te bewegen, maar ze wilde zo graag de top van het Klimduin halen. Samen, aan de hand van opa en Paula, is het gelukt. De dag werd afgesloten met een smakelijk diner, waar Evy kon spelen in de speelhoek.

Zee Aquarium

Bergen aan Zee werd met de fiets bezocht. Hier zijn ze naar het Zee Aquarium geweest.

Strand van Bergen

Natuurlijk maakten ze ook een stop op het strand. Hier konden Paula en Evy even echt tijd met elkaar doorbrengen en het was voor Paula een van de hoogtepunten van de vakantie: “Dat we even lekker samen op het strand waren en dat ik zag dat Evy aan het genieten was. Voor mij was dat echt een bijzonder moment.”

De tijd vloog voorbij en we hebben echt genoten! Paula

Samen even weg zijn

Deze vakantie betekent voor Paula veel: “Echt samen even weg zijn, even geen verplichtingen. Daardoor kun je je afsluiten voor de waan van de dag.”

Echt genoten

Paula is blij met de vakantie die ze heeft gehad: “De tijd vloog voorbij en we hebben echt genoten.”

Een mooie herinnering aan vakantie samen

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Aan Zee Vakanties.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2015.

Preferred partners
anvr anbi