"Ik wilde mijn verstand even op nul kunnen zetten en dat is gelukt"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Goes

Pauline

Het zit Pauline niet heel erg mee. Ze heeft een moeilijke periode achter de rug na het overlijden van haar man, ze heeft reuma waardoor ze niet veel kan lopen en haar 5-jarige dochter is tijdelijk bij een pleeggezin ondergebracht. Ze zit desondanks niet bij de pakken neer en doet er alles aan om er bovenop te komen. Maar ruimte voor een break met haar dochtertje zit er voorlopig nog niet in. Ze was dan ook heel blij dat ze van Reis met je Hart het aanbod kreeg voor een midweek naar de Weerterbergen.

Zonder dochter, met moeder

Met moeder (die een uitje ook goed kon gebruiken) en een vriend (met auto, want zelf heeft ze die niet) naar het vakantiepark afgereisd om er even lekker tussenuit te gaan en verstand op nul te zetten. Jammer genoeg toch zonder haar dochter die van Jeugdzorg geen toestemming kreeg om van school te verzuimen.

Super kindvriendelijk huisje

We zaten in een prachtig huisje, super kindvriendelijk met een hek rondom de tuin en wat is er veel voor kinderen te doen in het park! Echt ideaal als je met kinderen gaat, daarom extra zuur dat mijn dochtertje niet mee mocht. Ik had dit graag met haar samen willen ontdekken. Ondanks dat, hebben we het geweldig naar ons zin gehad. Ook voor ons, volwassenen, was het allemaal prima geregeld. Zo kregen we bij aankomst een aantal bonnen voor eten en activiteiten. Ook stonden er 3 fietsen klaar, wat een uitkomst was want de afstanden in het park zijn niet niks en omdat ik vanwege de reuma niet lang kan lopen, was het heel prettig dat ik al fietsend toch overal kon komen.

Lekker eropuit

Het weer was niet geweldig, veel regen, maar we zijn er toch heerlijk op uitgetrokken. We zijn naar Maastricht, Venlo en Eindhoven geweest en naar het dorpje Vieren net over de grens in Duitsland, waar een DM is, een hele goedkope drogist, waar alles minstens de helft van de prijs is als in Nederland.

Gourmetten

Overdag dus weinig in huisje geweest, maar ’s avonds des te meer! Er waren diverse spelletjes die we gezellig hebben gedaan. We hebben er heerlijk gegourmet, een heel pakket met alles erop en eraan werd in het huisje klaargezet. Ook voor de pizzeria en de snackbar hadden we bonnen waarmee we eten konden bestellen.

 

‘Koos Konijn blijft me bij!’- Pauline

 

Glow in the dark

Wat we ook nog hebben gedaan is ‘Glow in the dark golf’. Dat is golfen met een balletje dat licht geeft en gekke baantjes, echt heel leuk om te doen. En zo oud als ik ben……ook Koos Konijn begroet en op de foto. Toch even eruit en in andere wereld. Dank Koos Konijn en Reis met je Hart!

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2019

Preferred partners
anvr anbi