"“We hebben een nieuw stukje Nederland ontdekt”"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Amsterdam

Peggy en Carita

Peggy en Nordin, Carita en haar kinderen. Twee gezinnen die door de samenwerking met Big Brother Big Sister Amsterdam op vakantie konden. Dankzij de sponsoring van Europeesche Verzekeringen, Connexxion en Landal GreenParks konden zij een weekend genieten als gezin. Lees hieronder een sfeerverslag.

Peggy

Voor het eerst in elf jaar ging Peggy samen met haar zoontje Nordin op vakantie. Zij staat altijd voor Nordin klaar en een vakantie was het perfecte moment om samen weer nieuwe herinneringen te maken. Zij keek uit naar een weekend waar ze met een glimlach naar terug kon kijken.

Carita

Ook Carita ging voor het eerst in lange tijd op vakantie. Voor het eerst in zestien jaar kon zij er even tussenuit. Zij en haar kinderen komen niet vaak buiten Amsterdam, dus nu konden ze met elkaar genieten in de natuur.

Vetrek naar bungalowpark

De gezinnen werden opgehaald door een Connexxion busje en samen naar de verschillende vakantieparken gebracht. Peggy en Nordin verbleven in Rabbit Hill en Carita en haar drie kinderen in Landgoed het Loo.

Park bekijken

Op vrijdagmiddag kwamen ze aan en hadden nog even de tijd om het park te bekijken. De rest van het weekend konden de gezinnen vullen met zwemmen, wandelen door de natuur, maar vooral tijd met elkaar doorbrengen.

Eindelijk een keer weg als gezin! Carita

Echt genoten

De twee gezinnen hebben genoten van het weekend weg.

Een mooie herinnering aan vakantie samen

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Europeesche Verzekeringen, Landal GreenParks en Connexxion.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de winter 2016.

Preferred partners
anvr anbi