"Peter: Een unieke en onvergetelijke ervaring!"
Waalwijk

Peter

Peter ging, voor het eerst sinds lange tijd, met zijn kinderen en zijn vriendin Hettie op stap. De bestemming was Zaandam en dit gaf hun de kans om met elkaar leuke dingen te doen, een paar dagen zonder zorgen. “Het zorgde voor een echt familiegevoel en dat maakte deze trip onvergetelijk.”

Heerlijk weekend

Peter: “We hebben een heerlijk weekend achter de rug. Het was alweer zo lang geleden dat ik samen iets met mijn kinderen kon gaan doen. Het waren een paar hele leuke dagen waarop we met volle teugen hebben genoten van Zaandam en Amsterdam.”

Een goed begin

Het weekeinde begon op vrijdagavond in het Ibis Budget Hotel Zaandam. “We voelden ons direct thuis. Lennart van de receptie toonde zich een prima gastheer die ons van alle informatie voorzag en hij bood ons ook nog een drankje en een heerlijke pizza aan. Dat voelde als een warm welkom en eigenlijk is dat gevoel alle dagen blijven hangen.”

Een dagje Amsterdam

Amsterdam ligt op een steenworp afstand van Zaandam en een bezoek aan de hoofdstad stond dan ook de tweede dag op het programma. “Eerst hebben we lekker ontbeten en daarna stapten we in de trein voor een bezoek aan het Body Worlds museum en dat was erg interessant. Voor de lunch gingen we naar Double Tree Hilton. We werden vriendelijk ontvangen en verrast met een heerlijke maaltijd: we zijn hier ontzettend verwend.”

Tijd vloog voorbij

“De dag sloten we af met een rondvaart en het was heel erg leuk om mijn kinderen wat van Amsterdam te laten zien. De tijd vloog voorbij en ’s avonds gingen we weer terug naar het hotel in Zaandam. Zondag zijn we nog naar de Zaanse Schans geweest en ’s middags zijn we naar huis gegaan. Het was jammer dat het voorbij was, maar we hadden allemaal het gevoel dat we een paar bijzondere dagen achter de rug hadden.”

We hadden echt een familiegevoel en dat is voor mij een geweldige herinnering Peter

Overal van genoten

“Het was een geweldig weekend. We hebben heerlijk genoten van alles wat we gezien en meegemaakt hebben. Onze dank is groot en we willen iedereen bedanken die geholpen heeft om ons zo’n heerlijke tijd te geven.”

Echt familiegevoel

“Met zijn drieën even weg. Dat was al heel lang geleden en fantastisch dat Hettie ook mee kon zodat we met zijn vieren dit mee konden maken. We hadden echt een familiegevoel en dat is voor mij een geweldige herinnering.”

Stichting Reis met je Hart kon deze vakantie mogelijk maken dankzij Ibis Budget Hotel Zaandam, DoubleTree by Hilton Amsterdam, de Zaanse Schans en Tours en Tickets.

Dit weekendje weg heeft plaats gevonden in de winter 2016.

Preferred partners
anvr anbi