"‘Een weekendje uit komt nu zo heerlijk op tijd!!’"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Den Haag

Petra en Dick

Petra en Dick ondervinden een hele stressvolle periode met financiële uitdagingen en schimmel- en vochtproblemen in hun huis waardoor ze al maandenlang niet fatsoenlijk slapen. ‘We worden letterlijk ziek van zowel het vocht als het slecht slapen en de stress wat dit alles met zich meebrengt.’ Ze zitten er compleet doorheen en zouden er echt even tussenuit moeten, maar daar is geen financiële ruimte voor. Ze waren dan ook bijzonder blij verrast met het aanbod van Reis met je Hart om een weekend naar de Veluwe te mogen gaan en dat hond en kat ook waren toegestaan.

Heerlijk weekend

Afgelopen maandag kwamen we terug van een heerlijk lang weekend in de Veluwe.
Wat was dat fijn!

Knus en warm

Het huisje was knus. Met recht een Tiny House, maar met alles erop en eraan. Vooral de warmte van de pelletkachel was heerlijk en sinds maanden weer eens in een echt bed slapen, daar waren we zo aan toe!

Heerlijk gewandeld

Het regende veel maar we hebben heerlijk gewandeld met de hond in de mooie natuur. We wisten niet dat het zo mooi was daar!

EuroParcs De Zanding

Het is een prachtig park en ligt op één van de mooiste plekjes van Nederland, midden in de Veluwe. Het Veluwse dorpje Otterlo is op loopafstand en aan alle kanten word je omringd door uitgestrekte natuurgebieden. Een heerlijke plek om tot rust te komen”!

 

'We hebben het ontzettend fijn gehad!!'  

 

Nationaal Park de Hoge Veluwe

De uitgestrekte heidevelden en Veluwse bossen van Nationaal Park de Hoge Veluwe liggen letterlijk om de hoek van De Zanding. Nationaal Park de Hoge Veluwe is niet alleen het grootste nationale park van Nederland, midden in het park staat ook het Kröller-Müller Museum met de op één-na-grootste Van Gogh-collectie ter wereld! Immense zandverstuivingen vind je in Kootwijkerzand dat ‘de Sahara van de Lage Landen’ wordt genoemd. Net als Radio Kootwijk, een markant gebouw dat de horizon siert en dat een eeuw geleden nog dienst deed als zendmast.

We willen jullie nogmaals bedanken dat we er op deze manier even uit konden!

We kijken terug op een heerlijk lang weekend!!
Dank jullie wel!!!

Deze vakantie is mede mogelijk gemaakt door Droomparken/Europarcs en vond plaats in de winter van 2021.

Preferred partners
anvr anbi