"De fijne sfeer betekende echt veel voor ons"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Maasbracht

Petra

Na een moeilijke periode, waarin het Petra niet meezat met de financiën en de gezondheid, was een vakantie meer dan welkom. Samen met haar dochter van twaalf kon zij terecht op een prachtige natuurcamping op de Veluwe, de NIVON-camping Hallse Hull. Reis met je Hart mocht hier een grote vierpersoons tent opzetten en daar kon Petra een hele week gebruik van maken.

Veel gastvrijheid

Petra: “Op de camping heerste een vriendelijke en gastvrije sfeer. Tijdens ons verblijf deden Marina en haar man Wil vrijwillig dienst als beheerders en zij hebben er alles aan gedaan om onze vakantie tot een succes te maken. Dat is prima gelukt! Ze stelden gratis een paar fietsen beschikbaar, kwamen regelmatig vragen of alles goed ging en zorgden bijvoorbeeld voor extra dekbedden omdat ik het snel koud heb.”

Kamperen

“De tent was ingericht met o.a. een tweepits kooktoestel, veldbedden (stretchers), potten, pannen, servies et cetera. Met wat creativiteit lukte het allemaal prima met het koken en het verblijven in de tent en het weer zat lekker mee. Nu kan ik alleen niet goed op zo’ n veldbed liggen, dus ik had al voorzorgsmaatregelen genomen door hier een luchtbed op te leggen. Met de extra dekbedden die we van Marina kregen erbij was het lekker slapen.”

Prachtige omgeving

“Met de fiets bezochten we mooie plekjes op de Veluwe die niet al te ver weg waren. Ook fietsten we graag naar het grote zwemmeer, waar je aan de ene kant een zandstrand en aan de andere kant veel groen had. Wij zaten dan lekker in de schaduw aan die groene kant. Daar waren ook andere mensen bij die we kenden van de camping en dat was heel gezellig.”

Naar Bronkhorst en Burgers’ Zoo

“We konden de auto van mijn vader lenen. Daarmee hebben we nog een paar uitstapjes in de buurt gemaakt die wat te ver waren om te fietsen. Vanuit Brummen namen we het pontje naar Bronkhorst. Officieel is dit het kleinste stadje van Nederland, maar het heeft de sfeer van een mooi authentiek dorp. Wij hebben hier o.a. ateliers bezocht en omdat mijn dochter heel creatief is, vond zij dit prachtig. Ook zijn we een dagje naar Burgers’ Zoo geweest, wat echt een mooi dierenpark is.”

 

"Wij zijn super dankbaar voor dit heerlijke verblijf." Petra

 

Echte natuurcamping

“Op de camping is genieten van de omringende natuur een belangrijk onderdeel. Vanuit de camping hebben we een avondexcursie gedaan om vleermuizen van dichtbij te bekijken. Daarvan zitten er hier een paar soorten, maar wij hebben alleen de dwergvleermuis gezien. Toch was dit heel leuk."

Genoeg vermaak en mooi schoon

"Mijn dochter vond ook het kampvuur leuk waarbij kinderen marshmallows konden roosteren. Ook was er een grote speeltuin en we hebben veel gebadmintond. De douches en toiletten op de camping werden goed schoon gehouden, ook vanwege corona.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij NIVON camping Hallse Hull

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2020.

Preferred partners
anvr anbi