"We hebben het echt super geweldig gehad"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Rotterdam

Pim- 'de kids hebben de tijd van hun leven gehad'

Pim is al meerdere jaren niet op vakantie geweest vanwege privéomstandigheden. Op dit moment heeft hij het financieel te krap om een vakantie met zijn kinderen te bekostigen. Hij werkt hard aan zijn herstel van een moeilijke periode en verdient- volgens de hulpverlener die hem begeleidt- een leuke vakantie met zijn 3 kinderen (10,12 en 16 jaar). Reis met je Hart heeft hen een kampeervakantie kunnen aanbieden op de Veluwe. Uiteindelijk kon de oudste toch niet mee en zijn ze met zijn drietjes gegaan.

Rustige camping in prachtige omgeving

Wat opviel was de gastvrijheid. Hele aardige groep mensen, geïnteresseerd, altijd bereid om een praatje te maken. Er heerste een ontspannen sfeer.

Echt kamperen

We hadden een ruime 4 persoons tent. De tent was voor ons ingericht en van te voren was al aangegeven dat we geen luxe glamping tent moesten verwachten. Er waren veldbedjes om op te slapen. Die zijn niet héél comfortabel, maar dat neem je voor lief als je het verder naar je zin hebt. Koken kon op een 2 pits campingaz stelletje, er was elektriciteit en een koelbox met koelelementen. We konden steeds nieuwe halen om ze om te wisselen. Paar keer zelf gekookt en keertje pizza gehaald.

Veel activiteiten

We zijn veel op de camping gebleven. De jongens hadden vriendjes gemaakt waar ze steeds mee optrokken en er was een weekprogramma met leuke activiteiten. De jongens hebben aan alles meegedaan: een kampvuur met marshmallows roosteren, t-shirts verven, wandeling met de boswachter, een vossenjacht en toneelavond. En uren pingpongen :-)

Zwemmen in buitenbad

Het was redelijk goed weer. Overdag regelmatig zon en meestal 's avonds of in de nacht regen. Dat klettert lekker op het -gelukkig waterdichte- tentdak. Zwemmen deden we in het buitenzwembad in het dorp, waar we met de fiets naar toe gingen. Ook boodschappen deden we op de fiets.

 

'We hebben het super gehad en de kids hopen dat we nog een keer kunnen gaan.'  

 

wereldreis

Heen zijn we met de auto gebracht, terug met de trein was een wereldreis…. 5 uur onderweg. Maar ook dat mocht de pret niet drukken. We hebben het geweldig gehad.

Heel hartelijk dank hiervoor!

Deze vakantie is mede mogelijk gemaakt door Nivon camping Hallse Hull en vond plaats in de zomer van 2021.

Preferred partners
anvr anbi