"De vakantie gaf me echt een gevoel van vrijheid en onbezorgdheid"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Almere

Priscilla

Samen met haar goede vriendin Chantal en hun kinderen heeft Priscilla ontzettend genoten op vakantiepark Citta Romana. Ze verbleven in het luxe vakantiehuis Canna Palustre Doppio die van alle gemakken is voorzien voor een groot gezin. Lees hieronder het reisverslag van het gezin.

Daar gaan we dan

"Dankzij Sunny Cars hadden we een ruime VW-bus ter beschikking en begon het avontuur al vanaf huis", vertelt Priscilla. "Na een lange rit kwamen wij aan op het mooie groene park. Bij aankomst werden we geweldig ontvangen bij de receptie en konden we gelijk ons vakantiehuis in."

Omgeving

"In de omgeving was zoveel te doen! W e hebben ons geen dag verveeld. De kinderen hebben zich goed vermaakt in de binnen-en buitenspeeltuin van het park."

Vrijheid

"Dankzij de auto hadden we veel vrijheid en konden we een bezoek brengen aan Stellendam. Hier was een groot zwembad waar we ons goed vermaakt hebben."

Aquapark

"Ook op het park zelf was genoeg te doen en bij het nabij gelegen strand is er een Aquapark met gratis toegang. Onze dagen stonden vooral in het teken van veel zwemmen. Daarnaast hebben de kinderen heerlijk kunnen spelen."

Ik heb mijn batterij weer op kunnen laden. Het was echt genieten! Priscilla

Rust

"Zelf ben ik tot rust gekomen. Het was ook erg fijn dat Chantal mee was. Zo konden we de aandacht en zorg goed verdelen. Met het zakgeld dat we mee hebben gekregen, konden we af en toe een ijsje of iets te drinken kopen. De vakantie gaf me echt een gevoel van vrijheid en onbezorgdheid."

Het plezier van de kinderen

"De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt en het was een puur genot om te zien hoe zij het naar hun zin hadden. Het is cliché maar oh zo waar: je kan zo intens genieten als je, je kinderen ziet genieten!"

Deze vakantie is mogelijk gemaakt dankzij Citta Romana en Sunny Cars

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2016.

Preferred partners
anvr anbi