"We hebben volop genoten van de zon en de fijne sfeer op het park"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Haarlem

Rachida

Op een mooie vrijdag in juni reisde Rachida met haar man en vier kinderen per trein naar Gramsbergen in Overijssel. Daar namen zij hun intrek in een huisje op vakantiepark ’t Hooge Holt, dat op loopafstand van het station ligt. Het was een extra feestelijke dag, want het was die dag voor hun Suikerfeest! Het begin van een geslaagd lang weekend weg.

Alles lekker dichtbij

Een vakantiepark op loopafstand van het station, waar ook de supermarkt is, en tevens het gezellige oude centrum van het plaatsje Gramsbergen. Alles dus lekker dichtbij en het park zelf is een groene oase, maar dan wel een waar van alles te doen is. Rachida verbleef in een 6-persoons chalet op het park. “Alles zat er in: een koelkast, wasmachine, droger enzovoort. Het was een heel fijn huisje”.

Cadeau voor Suikerfeest

“Toevallig was het op de dag van aankomst Suikerfeest en thuis hebben we niet zoveel mensen om ons heen waarmee we dat zouden kunnen vieren. Nu hebben we een vakantie gekregen als cadeau voor suikerfeest, zeiden mijn kinderen."

Even er helemaal uit

“Wij wilden vooral voor de kinderen op vakantie. Lekker even ontspannen met ons eigen gezin. Dat is prima gelukt. Het zwembad was dé grote trekpleister voor mijn kinderen, elke dag weer. Heerlijk om ze zo te zien genieten! We zijn ook naar de Mad Monkey Jungle geweest, waar je overal op en in kunt klauteren. Dat was vooral voor mijn grotere kinderen een uitdagende belevenis.”

Beestjes kijken

“Wat iedereen leuk vond was de kinderboerderij. Lekker naar al die dieren kijken en de kinderen konden sommige dieren ook aaien.”

"Het was mooi, heel mooi!” Rachida

Volgende keer weer

“Mam, gaan we nog een keer op vakantie? vroegen mijn kinderen steeds. De dagen zijn echt omgevlogen. Het was voor ons heerlijk rustig om even eruit te zijn en de kinderen hebben heel veel plezier gehad. Het was echt een hele mooie ervaring.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Dormio Holidays, vakantiepark 't Hooge Holt en NS International.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in juni 2018.

Preferred partners
anvr anbi