"Wat waren mijn kinderen blij!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Haarlem

Rahma

Rahma droomde er al een tijd van om met haar kinderen naar een pretpark te gaan en daar te overnachten. Ook zat ze zonder vervoer. Dankzij Attractie- en Vakantiepark Slagharen en de bereidwilligheid van een goede kennis die ze wilde halen en brengen kon Reis met je Hart deze droom werkelijkheid maken!

Huisje in Wild West stijl

“Met drie kinderen en al vast wat proviand stapte ik bij mijn kennis in de auto. Op een beetje file na verliep onze rit naar Slagharen voorspoedig. Daar stond op het attractiepark een “cowboy cottage” voor ons klaar, een vakantiehuisje in Wild West stijl met o.a. een complete keuken, een badkamer en een slaapkamer. Vanuit het dorp met de cowboyhuisjes liep je zo het attractiepark in.”

Overal in geweest

“De toegang tot het attractiepark was onbeperkt en we zijn echt overal in geweest waar de kinderen in konden. Ze waren helemaal blij! Je kon ook zwemmen in een binnenbad en in een buitenbad. We hadden een dag regen en toen hebben de kinderen zich prima vermaakt op de glijbanen in het binnenbad. Verder was het lekker weer.”

Naar de markt

“In Slagharen was er markt en het was heel leuk om daar boodschappen te doen. Op het park was ook een winkel. Met het eten erbij dat we van huis hadden meegenomen hebben we in ons huisje lekkere maaltijden klaargemaakt. Als je uit eten wilt op het park dan kan dat ook goed, maar wij hebben dat niet gedaan.”

Entertainment

“Overal is entertainment op het attractiepark. Zo zorgen de mascottes Randy en Rosie, die verkleed zijn als grote wasberen, voor een hoop show. Daar moesten mijn kinderen natuurlijk even mee op de foto. Ook het circus is spectaculair en er zijn verschillende andere leuke voorstellingen, zowel binnen als buiten.”

"We hebben van alles beleefd en echt genoten" Rahma

Het was heerlijk

We hebben van alles beleefd en veel genoten. We waren echt helemaal blij!

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij De J.C. Ruigrok Stichting

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018

.

Preferred partners
anvr anbi