"Het was heerlijk om eens in een andere omgeving te zijn."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , , en
Zaandam

Ramona

Met haar vriendin uit het vrijwilligerswerk een dagje naar Texel om samen iets leuks te doen. Dat is wat Ramona het liefst wilde.
Het werd een mooie dag op dit prachtige eiland. Reis met je Hart maakte het mogelijk dankzij De J.C. Ruigrok Stichting, de Nederlandse Spoorwegen, TESO, Rijwielverhuur Veerhaven Texel en Ecomare.

Broodjes mee

"Al vroeg gingen wij met de trein naar Den Helder. Met de broodjes die mijn vriendin Marga had verzorgd gingen we heerlijk ontspannen op weg. Na een snel berichtje aan het thuisfront konden we gaan genieten van deze dag"

Op de boot

"De boot was fantastisch. De overtocht duurde veel te kort. Natuurlijk hebben we veel foto's van het uitzicht gemaakt maar we hebben ook een drankje genomen en onze broodjes lekker opgegeten."

Op de fiets

"Bij aankomst op Texel stonden onze fietsen al klaar. Nadat de banden nog even werden opgepompt en we juiste route naar Ecomare hadden gevraagd gingen we op pad. Onderweg hebben we van het landschap genoten maar de tegenwind was ons te sterk en daarom besloten we met de bus verder te gaan."

Ecomare

"Bij aankomst in Ecomare werden we hartelijk ontvangen. De entreekaartjes was ik onderweg verloren maar we mochten toch naar binnen. We hebben veel foto's en filmpjes van de zeehonden gemaakt. Gelukkig brak de zon door en hebben we daar nog lekker van kunnen genieten."

 

"Deze dag blijft als een mooie herinnering bewaard." Ramona

 

Een souvenir

"De terugweg op de fiets viel ons wel zwaar. Het waaide flink. Wachtend op de veerboot hebben we onszelf op een een lekker ijsje getrakteerd. Op de boot heb ik als aandenken aan deze prachtige dag 3 mooie kaarten gekocht.
Genietend van het prachtige uitzicht vanuit de trein en een lekker kopje koffie erbij keken wij terug op een heerlijke dag."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij De J.C. Ruigrok Stichting, de Nederlandse Spoorwegen,TESO, Rijwielverhuur Veerhaven Texel en Ecomare.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi