"Het waren dagen met een gouden randje"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Heerlen

Ramona

Ramona en haar dochtertje zijn er even heerlijk tussenuit geweest. In het rustige Recreatiepark de Leistert konden ze een paar dagen een beetje ontspannen. Ramona blikt terug: "We hebben het goed naar ons zin gehad."

Prachtig park

"We zijn vrijdagmiddag nadat Joelle uit school kwam vertrokken naar de Leistert," vertelt Ramona. "We hebben lekker relaxed gereden en binnen drie kwartier waren we er al. Het zonnetje scheen en de temperatuur was ook lekker."

Heerlijk rustig

"Ik heb ingecheckt en daarna gingen we op zoek naar ons huisje. Het was lekker rustig op het moment dat we aankwamen en het zag er ontzettend gezellig uit. We zaten in een stacaravan op een grasveldje met een klein speeltuintje en daar stonden nog zes andere stacaravans."

Rondkijken op het park

"We zijn naar de plaza gaan wandelen omdat we inmiddels wel trek hadden. Het was er gezellig en we hebben hier een frietje gegeten. Ook hebben we even rondgekeken in het winkeltje bij de supermarkt. Daarna zijn we weer terug gewandeld naar het huisje."

Nieuwe indrukken

"Van alle nieuwe indrukken word je natuurlijk lekker moe dus we zijn gaan relaxen in ons huisje. We hadden natuurlijk wat lekkere dingetjes meegenomen voor 's avonds en hebben nog wat televisie gekeken met een kopje thee."

We hebben ons goed geamuseerd en zijn met voldaan gevoel thuisgekomen Ramona

Voldaan gevoel

"We hebben genoten van deze paar dagen. We hebben ons goed geamuseerd en zijn met een voldaan gevoel thuisgekomen. Het was kort, maar absoluut krachtig."

Gouden randje

"De mogelijkheid om even op vakantie te gaan hebben we ontzettend gewaardeerd. Het waren dagen met een gouden randje."

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Recreatiepark de Leistert.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2016.

Preferred partners
anvr anbi