"We hebben een paar onvergetelijke dagen gehad!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam

Reshma en haar 4 kinderen

Moeder Reshma staat er alleen voor met 4 kinderen (een tweeling van 12, een kind van 6 en een van 8 jaar oud). Door een chronische ziekte, kan ze niet werken en het is een uitdaging om rond te komen. Sparen voor een vakantie zit er dan ook niet in. Toch zou ze zo heel graag even met het gezin ertussen uit willen om een leuke tijd met elkaar te hebben. Reis met je Hart mocht het gezin blij maken met een lang weekend naar Vakantiepark Hunzedal!

Zorgeloos weekend

We hebben een paar onvergetelijke dagen gehad. Alles was heel goed geregeld en hebben een zorgeloos weekend gehad.

Normaal kunnen wij thuis geen leuke dingen doen, omdat ik hier niet het geld voor heb. Nu konden wij leuke dingen doen met ze allen. Wij hebben zoveel plezier gehad, dit hebben wij al jaren niet gehad.

Bowlen en Pizza eten

We hebben alle bonnetjes gebruikt die we in de envelop hebben gekregen. We zijn gaan zwemmen met ze allen, we hebben gebowld en hebben pizza gegeten. Mijn kinderen hebben nog nooit eerder gebowld en dit was het leukste wat ze ooit hebben gedaan. Ook houden de kinderen erg van pizza, dus dat ze dit konden eten was geweldig.

We willen hier wonen!

Wij zaten in een heel mooi groot huis. De blijdschap in het gezicht van de kinderen was onvergetelijk. Thuis hebben alle 4 de kinderen 1 kamer die zij moeten delen. Hierdoor hebben mijn kinderen niet genoeg concentratie om te kunnen leren. Dit huis was net een villa, al mijn kinderen hadden een eigen kamer. We hebben zo intens genoten van dit huis en de kinderen zeiden meteen “ik wil hier wonen”.

De reis ernaartoe was wel een uitdaging. Wij zijn met het openbaar vervoer gegaan en dit was heel erg lastig voor mij. Ik was nog nooit eerder met het openbaar vervoer geweest waardoor ik niet wist dat ik de borden moest lezen. We hebben dus een hele stressvolle heenreis gehad, maar zodra we aankwamen bij ons huisje was alle stress vergeten.

Blije kinderen

We hebben allemaal leuke dingen gedaan samen en hebben zoveel lol gehad. Ik zag dat de kinderen zo blij waren en dat maakt mij ook super blij. Na jaren konden we eindelijk wat doen. Een onvergetelijke tijd hebben we gehad.

 

"Elk moment was bijzonder tijdens deze vakantie." 

 

Verwachtingen overtroffen!

Ik had dit nooit durven dromen dat alles zo goed geregeld was voor ons. Alles was perfect! Ik had geen hoge verwachtingen, maar dit heeft alles overtroffen. Ik ben er helemaal stil van.

Het was onvergetelijk! We werden helemaal emotioneel van deze mooie dagen. Mijn dank is heel erg groot dat we dit mochten doen.

Wij hebben de beste tijd uit ons leven gehad met ze allen. Wij wilden nooit meer weg. Mijn kinderen hadden zoveel plezier met elkaar. Ik hoop dat wij dit nog een keer mogen doen.

Deze vakantie vond plaats in de winter van 2021.

Preferred partners
anvr anbi