"Ik ben dankbaar voor deze schitterende reis, die we nog lang zullen koesteren."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Sint Anthonis

Ria

Eindelijk konden Ria en haar echtgenoot op huwelijksreis naar Alanya. In het Kahya Resort Aqua konden ze een week genieten en relaxen. Het echtpaar heeft genoten: "Ons bed werd elke dag versierd met bloemen, van handdoeken werden zwaantjes en harten gemaakt. Geweldig!" Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij Sunweb.

Een late aankomst

"We kwamen rond half 11 's avonds aan in het resort. Na onze spullen op de kamer gezet te hebben, gingen we het hotel verkennen en kijken of we ergens iets konden drinken en eten", vertelt Ria.

Nieuwe vrienden

"Rond deze tijd bleef mijn rolstoel hangen op een drempel en was daar de ineens helpende hand van een Nederlands echtpaar. Het echtpaar wist gelukkig waar we nog wat konden eten en drinken. Na nog wat gepraat te hebben werd het toch echt tijd voor het bed. Die nacht heb ik goed geslapen."

De morgenstond heeft goud in de mond

"De volgende morgen werden we om kwart voor 6 gewekt door het gezang uit de moskee, die 50 meter van onze kamer stond", vertelt Ria. "We hebben toen heerlijk ontbeten. Het was een enorm mooi hotel en het was gelukkig heel rustig, omdat de vakanties nog niet waren begonnen."

Het dagelijks leven

"Het personeel was fantastisch en behulpzaam. Ons bed werd elke dag versierd met bloemen, van handdoeken werden zwaantjes en harten gemaakt Geweldig! Het was wel erg heet (35 – 39 graden), maar er was overal wel een koel plekje te vinden, zodat ik toch lekker naar buiten kon."

We hebben echt genoten, ook van elkaar Ria

Genieten

"We zijn niet van het resort af geweest maar dat was ook helemaal niet nodig, want er was genoeg te doen. We hebben echt genoten, ook van elkaar."

Zoveel dankbaarheid

"Ik ben dankbaar voor deze schitterende reis, die we nog lang zullen koesteren. We zullen er met heel veel plezier aan terug denken. Ik wil graag het echtpaar bedanken dat we de eerste dag ontmoet hebben. Zij hebben ons de hele vakantie begeleid en zorgde ervoor dat we goed verwend werden, vertelt Ria. "Ook wil ik Sunweb bedanken. Een medewerkster van Sunweb heeft ons van het vliegveld naar het hotel begeleid en ook bij de terugweg was ze erbij. Ze was geweldig!"

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Sunweb.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2016.

De familie heeft ons laten weten dat Ria op 4 Oktober 2019 is overleden. Zij willen deze pagina als herinnering aan een mooie tijd met elkaar bewaren.

 

Preferred partners
anvr anbi