"We zijn gewoon een paar dagen heerlijk verwend!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Amersfoort

Ria

Ria en Gerard maakten een cruise over de Rijn. Vier dagen lang voeren zij door een gebied met talloze wijngaarden, burchten en kastelen. Ria en Gerard hebben genoten: “We hebben echt kunnen ontspannen.” Reis met je Hart kon deze reis verzorgen in samenwerking met Oad.

De boot

“We hebben het heel fijn gehad,” vertelt Ria. “Het was grandioos. Het was heel mooi weer en we konden tijdens het varen genieten van het uitzicht. Als je boven op het dek stond keek je op de Rijn en dat was prachtig.”

Het personeel

“De hele reis was heel goed verzorgd. Het eten was heerlijk en het waren allemaal hele lieve mensen. Voor iedereen werd alles gedaan. We zijn gewoon een paar dagen heerlijk verwend.”

Lekker varen

“Ik vond het varen heel erg bijzonder. Dat je ’s avonds wegvaart van de ene plek en ’s ochtends wakker wordt in een nieuwe omgeving. We zijn ook niet van de boot afgegaan want we konden ons al goed vermaken met het uitzicht vanaf de boot.”

Het was gewoon fantastisch: het kon niet mooier Ria 

Zorgeloos genieten

“Naast al het moois dat we hebben gezien is het ook heerlijk om even geen zorgen aan je hoofd te hebben. We konden echt even ontspannen en genieten. In het dagelijkse leven is het vaak druk, maar nu was er echt even de mogelijkheid voor wat rust. ”

Een geweldige vakantie

“Dat je op zo’n mooie boot komt waar alles geregeld dat doet je dan echt goed. Het is ook fijn om samen even weg te zijn en ik ben blij dat we dit samen mee hebben kunnen maken. Het was gewoon fantastisch: het kon niet mooier.”

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Oad

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2016.

Preferred partners
anvr anbi