"Een vakantie om nooit meer te vergeten"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Heerlen

Richard en zijn kinderen

Na iedere zomervakantie horen de 3 kinderen van het gezin Richard op school verhalen van klasgenootjes die op vakantie zijn geweest en allemaal leuke dingen hebben meegemaakt. Daar konden zij nooit aan meedoen, want op vakantie gaan zat er voor dit gezin niet in. Hoe fijn dat ze dit jaar met behulp van Estivant na de vakantie WEL wat te vertellen hebben….en veel ook!

20 kruisjes op de aftel kalender

Toen de kinderen hoorden dat ze ook op vakantie gingen waren ze door het dolle heen. Twintig dagen lang hebben ze iedere dag op de aftel kalender een kruisje gezet en eindelijk was het dan zover. 8 dagen lang genieten op Camping de Duinhoeve in Burgh Haamstede aan de Zeeuwse kust. Hét decor van die heerlijke meezinger van Bløf; “Hier aan de kust, de Zeeuwse kust”, zoals er op de website van Estivant staat en een prachtig decor was dat zeker.

Geen minuut verveeld

Deze vakantie is voor de kinderen echt geweldig geweest. 8 dagen lang hebben zei zich geen minuut verveeld. We hebben ook zoveel gedaan: Bijna te veel om op te noemen. Maar hier komt de lijst: Wij zijn natuurlijk heerlijk naar het strand geweest en op de boot zeehonden gaan spotten, wat super spannend was! Een dagje naar Neeltje Jans, Midget golfen en ga zo maar door. Ook het animatie team van Estivant zorgde dagelijks voor activiteiten waar de kinderen enthousiast aan mee deden.

Laat naar bed en vroeg wakker

Zo op vakantie gaat alles anders dan thuis. Het kamperen en slapen in de tent vonden de kids heel spannend. Ze gingen veel later naar bed. (Helaas vroeger wakker)! De tent was ruim genoeg voor ons viertjes en lag op 25 meter van de schone toilet- en douche ruimtes! Heb de hele week niet gekookt!

Zon, Zee, Bos en Strand

Niet alleen op de camping maar ook om de camping heen was veel te doen voor de kinderen. De omgeving was schitterend met veel bos en strand.

 

‘Nou kunnen mijn kinderen ook een keer zeggen dat ze op vakantie zijn geweest’ – Richard

 

‘Een vakantie om nooit meer te vergeten’

Voor de kinderen was dit een week om nooit meer te vergeten, vooral omdat dit hun allereerste vakantie was… Van het vermiste buurmeisje tot het eten in een onbekende snackbar. Voor de kinderen was alles even geweldig! Ze raken er niet over uitgepraat. Heel veel dank aan Estivant en Stichting Reis met je Hart voor deze onvergetelijke vakantie!

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Estivant

Deze vakantie vond plaats in het voorzomer van 2019.

Preferred partners
anvr anbi