"Wij zullen deze dag niet snel vergeten"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Haarlem

Richard

De fysieke omstandigheden van Richard zorgden ervoor dat een uitstapje met het gezin er al langere tijd niet in zat. Om toch een keer met hele gezin een dagje weg te gaan, vertrokken zij naar Ouwehands Dierenpark en een overnachting in van der Valk hotel Veenendaal. Reis met je Hart kon dit Panda arrangement realiseren dankzij De J.C.Ruigrok Stichting. Richard kijkt terug op deze dag: “Het was heel bijzonder uitstapje voor het hele gezin.”

Ouwehands Dierenpark

“We waren al vroeg in het park zodat we de tijd hadden om alles te bekijken.” vertelt Richard. "De tijd vloog voorbij en het was heel fijn om een keer met elkaar een dag weg te zijn.”

De panda's

“We hebben alles in het park rustig kunnen bekijken, maar de panda's waren natuurlijk de grote attractie."

Een grote happening

"Nadat we alles hadden gezien wilde mijn zoon nog naar het speelpark met water.
Voor hem was dat een grote happening!"

Het hotel

"Aan het eind van de dag gingen we naar het hotel. Voor mijn vrouw en zoon was het de eerste keer in een hotel. We hebben daar heerlijk gegeten. Fijn was ook dat het hotel voor mij goed toegankelijk was. De kamer was super en het ontbijt de volgende ochtend heerlijk. Het was eigenlijk perfect“

"Het was echt een super dag" Richard

Perfecte ontspanning

“Het was eigenlijk de perfecte ontspanning. We hebben enorm genoten en eigenlijk ging de tijd veel te snel voorbij. We zullen deze dag niet snel vergeten. Ik wil iedereen heel erg bedanken , want zonder jullie hadden wij dit nooit kunnen doen.”

Dit uitje vond plaats in de zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi