"We hebben gewoon heel erg genoten."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Purmerend

Rishma

Voor het eerst sinds lange tijd kon Rishma met haar moeder en haar gezin van een vakantie gaan genieten op het vakantiepark Weerterbergen van Roompot. De vakantie viel precies in de Sinterklaastijd en buiten was het koud en guur. Gelukkig was er binnen ook genoeg te doen. Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij Roompot.

Rust

“Na aankomst op het park hebben we eerst alles rustig verkend. Het huisje had alles erop en eraan en er was genoeg voor de kinderen om mee te spelen. We wilden het allemaal kalm aan doen en dat is gelukt. Nu kon mijn man met de kinderen eekhoorns gaan spotten. Dat kan thuis toch niet!"

Flink gebubbeld

“Op dinsdag gingen we naar het zwembad. Ishano zit op zwemles dus die heeft daar heerlijk kunnen spelen. Wij vonden het vooral lekker om in het bubbelbad te gaan.”

Pieten

"Op dinsdagavond kwamen er twee pieten op bezoek. Voor de kinderen namen zij pepernoten mee. We hebben liedjes gezongen en de tv op Sinterklaas gezet. De kinderen waren zo onder de indruk dat zij er helemaal stil en verlegen van werden."

Speelhal

"Omdat het koud was hebben de kinderen veel tijd in de speelhal doorgebracht. Behalve trampoline springen vonden zij het airhockey ook heel erg leuk om te doen. Maar het allerleukste was toch wel het glowgolf, dat vonden ze echt te gek!"

 

"Het was zo fijn om even wat meer privacy te hebben." Rishma

 

Moeder

“Het was voor ons fijn dat mijn moeder ook mee was. Zij is pas haar man verloren en vindt alleen zijn niet prettig. We hebben een hechte band met elkaar en wonen dichtbij elkaar. Nu kon zij 's avonds de kinderen naar bed brengen en ben ik met mijn man nog even iets leuks gaan doen.”

Een ander mens

"Het is heel fijn dat we eindelijk iets met het gezin hebben gedaan. Nu we weer thuis zijn merk ik dat alles eigenlijk weer gewoon is. We wonen met elkaar in een kleine ruimte, dicht op elkaar. Het was fijn om daar met mijn man een privé ruimte te hebben om te slapen."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Roompot.

Deze vakantie vond plaats in het najaar van 2017.

Preferred partners
anvr anbi