"Het was meer dan fijn!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , , en
Haarlem

Rkiya

Voor Rkiya en haar zoontje was Weert een onbekende bestemming. Voor het eerst gingen zij met elkaar naar een vakantiepark. Op de Weerterbergen van Roompot konden zij een weekend genieten met elkaar. Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij de J.C. Ruigrok Stichting, Roompot en Connexxion.

Een top chauffeur

“Het vervoer naar Weert was prima geregeld. De chauffeur was heel aardig en behulpzaam. Onderweg maakte hij grapjes en vertelde leuke verhalen" vertelt Rkiya

Alles perfect

“Ook de ontvangst op het park was prima. We voelden ons echt te gast. Het huisje was zo prachtig ingericht. Voor mijn zoontje waren er zoveel leuke dingen om mee te spelen. Er was zelfs een speeltuin met een glijbaan in onze tuin.”

Een actief programma

"Mijn zoontje vond het zwembad waarschijnlijk het fijnste. Hij genoot echt van het water. We hadden kaarten gekregen waarmee we gratis allemaal verschillende activiteiten konden doen. We gingen waterfietsen, paardrijden, naar het theater en hebben het golfspel in het donker gedaan. Het was echt heel leuk allemaal!"

Nieuwe kennissen

"Op het park hebben we mensen ontmoet met wie we later samen dingen hebben gedaan. We hebben met deze mensen nummers uitgewisseld en het is de bedoeling dat wij daar binnenkort op bezoek gaan."

 

"Het was echt een mooie reis" Rkiya

 

Een huisje voor jezelf

“Het was voor ons fijn om een huisje voor onszelf te hebben en te genieten van al het moois. Thuis wonen we nu op een plek met weinig privacy en weinig ruimte voor mijn zoontje om te kunnen spelen. Hij heeft hier echt kunnen genieten”

Ik voel me blij

"Nu we weer thuis zijn voel ik me blij. We hebben iets heel leuks gedaan. Het was allemaal nieuw en prachtig. We zij jullie heel dankbaar."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij De J.C. Ruigrok Stichting, Roompot en Connexxion.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi