"Je kunt een keer doen wat je wilt"

Robert en zijn gezin

Robert en zijn gezin maakten er een mooie week van op recreatiepark het Esmeer in Aalst. De zon scheen waardoor ze volop van de omgeving konden genieten. Reis met je Hart kon deze vakantie mogelijk maken dankzij de J.C. Ruigrok Stichting en Connexxion.

Mooi natuurgebied

“Het was harstikke leuk”, vertelt Robert. Samen met zijn vrouw en drie kinderen ging hij een paar dagen naar het recreatiepark: “Het park lag in de buurt van een natuurgebied waar je heel mooi kon wandelen. Het was mooi weer dus we zijn er veel op uit geweest.”

Paarden in de wildernis

“We hebben heel veel gezwommen, de kinderen hebben gespeeld en we hebben gewandeld. De paarden en koeien liepen gewoon los in de wildernis dus dat was bijzonder om te zien. Je ontdekt allerlei nieuwe dingen: wandelen in een dorp wat je nog nooit hebt gezien.”

Lekker lezen

“Het was met elkaar ook gewoon goed. Het vakantiehuis was ruim genoeg en het was gewoon gezellig. We houden allemaal van lezen en we hadden heerlijk wat boeken meegenomen.”

Opluchting

“Het voelt eigenlijk als een opluchting om een keer op vakantie te gaan. Je kan de sleur doorbreken. Je bent ergens anders en kunt je richten op andere dingen.”

 

"Kanoën, poolen, darten en sjoelen. Er was van alles te doen!" Debbie

 

Met zijn allen weg, dat voelt goed

“Onze laatste vakantie was al even geleden dus we hebben zeker het gevoel dat we even weg zijn geweest. Met zijn allen even weg, dat voelt goed. We hebben heerlijk naar ons zin gehad.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Connexxion en de J.C. Ruigrok stichting.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi