"'We hebben een geweldige week gehad! ~ Mariëlla'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: UplandParcs
Waddinxveen

'Het weer was ons gunstig gezind en de omgeving prachtig!'

Mariëlla is samen met haar dochter en haar ouders naar Vakantiepark UplandParcs in het Duitse Sauerland geweest.

Wat hebben wij geboft met het heerlijke weer! Toen we wegreden uit Nederland regende het, maar in Sauerland scheen de zon! De hele week hebben wij lekker buiten kunnen zijn.
We zijn veel op pad geweest met de auto. Tijdens het rijden haalde ik samen met mijn ouders herinneringen op van de vakanties van vroeger. Wij gingen weleens samen naar Oostenrijk of Duitsland.

Ik heb met mijn dochter gerodeld. Dat was echt geweldig! Dit was haar eerste vakantie in Duitsland. Ze heeft echt genoten. We zijn op zoek gegaan naar een manege waar mijn dochter een buitenrit kon maken, maar die hebben we helaas niet gevonden. We hebben wel veel paarden gezien in de omgeving.

 

 

 

 

Het vakantiepark is prachtig gelegen tegen een berg. De eigenaars zijn heel aardig en spreken Nederlands. Het huisje was heerlijk. Vooral de sunshower! Zo fijn voor je spieren! Dat had ik echt even nodig voor mijn reuma. Mijn moeder kookt graag, dus we hebben lekker samen in het huisje gegeten. Vanuit het park liep je zo de bossen in. Af en toe nam ik even een momentje voor mijzelf. Dan ging ik alleen wandelen en genieten van de natuur, het uitzicht en de stilte. Dat deed mij goed.

Bij de receptie stonden allerlei soorten egeltjes. Dat zag ik pas toen wij weg gingen. Het bijzondere was, dat ik zelf een egeltje heb gehaakt tijdens de vakantie. Toeval bestaat niet! Ik heb mijn egeltje als bedankje afgegeven bij de receptie.
Wij zijn ongelooflijk dankbaar voor deze reis! Het geeft ons weer kracht om door te gaan. Zo fijn om nog één keertje op vakantie te gaan samen met mijn ouders! We hebben mooie herinneringen gemaakt met elkaar.

 

 

'Iets wat je in je hart draagt neemt niemand je af.'

Deze vakantie vond plaats in mei 2024

Preferred partners
anvr anbi