"Het was super leuk om met elkaar weg te zijn"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Haarlem

Roelie en haar gezin

Het was voor Roelie en haar gezin de eerste keer dat zij met elkaar een weekendje weggingen. Duinrell was de bestemming waar zij voor een Sinterklaas arrangement naartoe gingen. Het werd een hele belevenis voor dit jonge gezin. Reis met je Hart kon dit verblijf realiseren dankzij Duirell, De J.C.Ruigrok Stichting en de NS.

Super leuk

“We zijn nog nooit met elkaar weggeweest dus het was echt bijzonder. Het was al super leuk om met elkaar op de trein te gaan met alle spulletjes die we voor het weekend nodig hadden.”

De attracties

“Voor onze kinderen waren de attracties niet allemaal geschikt omdat ze nog te klein zijn. Zij mochten wel in de draaimolen en in het treintje. Dat was erg leuk voor ze. Verder vonden ze het zwemmen helemaal geweldig!"

Sinterklaas

"Het was een mooi moment voor de kinderen om Sinterklaas en zijn Pieten te ontmoeten, om op het paard te zitten en te zien waar Sinterklaas woont als hij in Nederland is."

Veel meegenomen.

"Het was heel leuk om een keer een patatje met een hamburger te eten op het park. Toch hadden we wel voor de meeste boodschappen gezorgd en meegenomen naar het huisje. Het was ook gezellig om daar wat klaar te maken en met elkaar te eten."

"Het was echt een mooi geschenk" Roelie

Pakjes avond

“Op pakjes avond waren we weer thuis. Mijn dochter had een allergische reactie van de kaas die ze had gegeten. Ik heb daar medicijnen voor maar die lagen thuis. Gelukkig werd het nog een gezellige avond toen we weer terug waren. We hebben erg genoten van dit geschenk!”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Duinrell, De J.C. Ruigrok Stichting en de NS.

Dit uitje vond plaats in het najaar van 2017.

Preferred partners
anvr anbi