"Mijn kinderen hebben nu echt wat leuks te vertellen op school"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Groningen

Rosaly en haar kinderen

Rosalie is een drukke alleenstaande moeder met vier jonge kinderen van anderhalf tot tien jaar oud. Even op vakantie gaan zit er vanwege haar kleine inkomen niet zomaar in. Dankzij de Koos Konijnfoundation kon Reis met je Hart haar een fijn lang weekend verblijf aanbieden op vakantiepark Roompot Hunzedal in Drenthe. De vakantie was kort maar krachtig!

Voorpret

Rosalie: “ik was heel blij toen ik dit weekend met mijn kinderen kreeg aangeboden en al dagen voor vertrek verheugden wij ons op al die leuke dingen die bij het verblijf inbegrepen waren. We kregen cadeaubonnen voor allerlei activiteiten en voor lekker eten.”

Gemakkelijke reis

“Gelukkig heb ik eigen vervoer en was de afstand naar het vakantiepark niet zo groot. Ik ben er probleemloos met mijn auto naar toe gereden”

Bijzonder vakantiehuis

“Het Koos Konijnhuis op Hunzedal is heel speciaal. Het is in Koos Konijnstijl ingericht en je kunt er via een glijbaan vanaf glijden. Superleuk voor de kinderen natuurlijk! Verder zijn er een keuken, slaapkamers en een speelzolder. Van de cadeaubonnen konden we het hele weekend in de avond lekker eten halen zoals pizza’ s en patat. Voor de overige maaltijden zoals tussen de middag haalden we boodschappen bij de supermarkt in het dorp.”

De hele dag lekker bezig

“Op het park zijn we wezen bowlen, waterfietsen en midgetgolfen. Ook zijn mijn kinderen wezen boogschieten en ze zijn in het ondergrondse doolhof geweest. Voor al die activiteiten hadden we een cadeaubon! Maar er was nog veel meer te beleven. Bijna om de twee uur vindt er een activiteit plaats. Sommige dingen zijn voor iedereen gratis en voor andere moest je wat betalen. De dag begon bijvoorbeeld met dansen met Koos Konijn, daarna cake versieren en daarna gingen we bijvoorbeeld zwemmen.”

 

"Ondanks dat ik het druk had met mijn kinderen voelde het allemaal heel fijn.” Rosalie

 

 

 

Veel gedaan in korte tijd

“Ik had het er als moeder van vier jonge kinderen, waarvan de jongste anderhalf jaar is, natuurlijk wel druk mee maar het was leuk om allemaal mee te maken. Ik heb nog even gedacht om de mooie omgeving te verkennen op de fiets, maar mijn kinderen moeten dan mee kunnen fietsen en er was geen fiets beschikbaar met een zitje voor mijn jongste kind. Ook was daar eigenlijk niet genoeg tijd voor, omdat we al die dingen op het park graag mee wilden maken en we er maar een lang weekend waren.”

Goed gevoel

“Dit reisje gaf mij echt een fijn gevoel. Ook heb ik het idee dat ik er weer even tegen kan, ondanks dat ik druk bezig ben geweest. Wat ook fijn is, is dat mijn kinderen op school nu ook een leuk vakantieverhaal kunnen vertellen, zoals de meeste van hun klasgenootjes.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2019.

.

Preferred partners
anvr anbi