"Eindelijk waren we er echt eventjes uit"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Vianen

Ruud en Carola

Elke dag veel en hard werken, maar toch zat een vakantie er voor Ruud en Carola en hun drie kinderen vanwege hun krappe budget nooit een keer in.
Reis met je Hart kon hun dankzij vakantiepark Landal Heideheuvel een lang weekend weg op de Veluwe aanbieden. Dat werd een groot succes!

Voorpret

Carola: “Toen we hoorden dat we een lang weekend naar een vakantiepark mochten was de voorpret natuurlijk al groot. Het was wel even wennen met inpakken en voorbereiden, want zoiets hadden we nog nooit gedaan. Wat moest ik zoal meenemen? Gelukkig hebben we wel een auto en konden we zelf met al onze spullen naar het vakantiepark rijden.”

Prima vakantiehuis

“We werden vriendelijk ontvangen en kregen een prima vakantiehuis. Het was keurig schoon, groot genoeg en je had veel privacy. De vakantiehuizen staan niet zo dicht op elkaar, dus je hebt lekker de ruimte en je hebt niet de buren vlak voor je neus zitten.”

Hitte

“We hadden prachtig weer, eigenlijk wel wat te warm. ’s-Nachts bleef het ook warm, ook in het vakantiehuis, maar overdag was het natuurlijk heerlijk om te gaan zwemmen.”

Op het park

“Het was echt een kinderpark, met allerlei activiteiten en voorzieningen voor kinderen. Voor een aantal dingen moet je wel wat betalen en vanwege ons krappe budget hebben we niet aan alles meegedaan. De toegang tot het zwembad was bij het arrangement inbegrepen, en daar hebben mijn kinderen en wij zelf echt van genoten. En warm weer of niet, voetballen en spelen met andere kinderen op het voetbalveld vond mijn zoon ook fijn.”

 

“We zijn met fijne herinneringen weer naar huis gegaan”

 

Naar Loenen en Eerbeek

“In Loenen heb je ook een mooi zwembad en daar zijn we voor de afwisseling ook naar toe geweest. We haalden er ook onze boodschappen bij de supermarkt. We zijn ook een keer naar Eerbeek geweest voor de boodschappen. Allebei de plaatsjes liggen dicht bij het park.”

Lekker uitrusten

“Door het warme weer, en ook omdat we er maar kort waren en wel even wat rust nodig hadden, hebben we de omgeving niet uitgebreid verkend. We vermaakten ons prima op en rond het park en kookten zelf in ons vakantiehuis. Voor we het wisten was het al weer voorbij. We zijn met fijne herinneringen en een hele hoop foto’ s weer naar huis gegaan”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Landal Greenparks

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2019

Preferred partners
anvr anbi