"Prettig om even nergens aan te hoeven denken"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Tilburg

Sahar

Sahar vertrok samen met een vriendin en hun beide kinderen naar Limburg. Tijdens de vakantie hebben ze genoten van de leuke dingen die het park te bieden had. Reis met je Hart kon deze vakantie aanbieden dankzij Vakantiepark de Leistert en Connexxion.

Koningin

"We hebben het heel leuk gehad," vertelt Sahar. "Het begon al bijzonder doordat we met de taxi werden opgehaald en naar de accommodatie werden gebracht. Ik voelde me als een koningin."

Glamping

"We verbleven in een avontuurlijke accommodatie: een glamping tent. Een mooie plek waarin alles zat wat we nodig hadden. Na aankomst zijn we het park gaan ontdekken."

Bowlen

"Er was van alles te doen. We zijn gaan zwemmen, naar de bowlingbaan geweest en de buitenspeeltuin. Ook zijn we nog heerlijke met elkaar uit eten geweest."

Samen op vakantie

"Het was fijn dat ik samen met een vriendin een paar dagen weg kon. Zo konden onze kinderen samen spelen, maar het gaf mij ook wat rust. We konden gezellig kletsen en hebben ons goed vermaakt met elkaar."

 

"Samen met een vriendin en dan onze kinderen zien genieten, geweldig!" Sahar

 

Alles even loslaten

"Het was heel prettig om er even tussenuit te gaan. Mijn zoon en ik hebben een onrustige tijd achter de rug en zijn veel verhuisd. We zitten nu ook nog midden in een verhuizing en dan is het wel heel prettig om even nergens aan te denken. Alleen maar even genieten."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Vakantiepark de Leistert en Connexxion.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi