"“Het is perfect. Zo fijn. Ik kan helemaal ontspannen en genieten.”"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: Sunweb, & Allianz Global Assistance
Vlaardingen

‘Ben blij om mijn kleintje blij te zien’

Salama is een alleenstaande moeder en het leven gaat niet vanzelf voor haar en haar driejarige dochtertje Shalem. Al lang is ze in een verdrietige strijd verwikkeld om haar twee andere kinderen bij zich te krijgen. Lichtpuntje in dat leven van stress en zorgen is een vakantie. Dankzij de gulle hand van Sunweb genieten moeder en kind een weeklang op het iconische Griekse vakantie-eiland Kreta.

‘Mama mooi!’
De grote zorgen van alledag zijn nog niet voorbij, maar het lukt Salama die alleenstaande moeder is, om los te laten en mooie herinneringen in de zon te maken. “De kleine meid geniet zo aan zee. Lekker in het zand en in het water. En daar geniet ik dan weer van. En het mooie is, dat het vakantieweekje Shalem enorm geholpen heeft in haar ontwikkeling. Ze wilde steeds niet praten, en volgens de opvang liep ze achter in haar ontwikkeling, maar de eerste dag van de vakantie zei ze: ‘Mama mooi!’ Ik wist niet wat ik hoorde. Ook op de opvang zeggen ze nu dat ze aan het veranderen is, dat ze groeit. Ze begrijpt dingen beter. Ja, de vakantie heeft echt enorm geholpen.”

‘Hartelijke dank’
Met Transavia vliegen moeder en kind naar het zonovergoten Kreta. “Het is allemaal prima gegaan. Hoewel we bij aankomst de kinderwagen kwijt waren, ik wist niet wat ik moest doen, maar het is goed opgelost. Ja, er is heel goed voor ons gezorgd.” Over het hotel is Salama zeer te spreken. Het is een heerlijke plek, met mooi uitzicht, lekker eten, elke dag zwemmen en ijsjes eten. ’s Avonds is er muziek en dans. ’t Is gewoon heel erg gezellig.’ Op de vraag wat deze vakantie voor haar betekend heeft, zegt Salama: “Het maakt me zo blij om mijn kleintje blij te zien. Mag ik iedereen hartelijk danken voor wat ze voor ons gedaan en betekend hebben.”

"Ja, de vakantie heeft enorm geholpen.”

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2023

Preferred partners
anvr anbi