"Dit heeft mij écht heel veel goed gedaan"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Tilburg

Sandra en de kinderen

Sandra kon zich dankzij Vacanceselect gereedmaken voor een supervakantie: een hele week naar Spanje! Met hard werken moet zij dagelijks in haar eentje de kost verdienen en voor haar kinderen zorgen. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten en een vakantie zat er voor dit gezin nooit in. Sandra is gewend om veel te rijden, maar helemaal naar Spanje was toch even wat anders. Met pijn in haar rug kwam zij op haar vakantiebestemming aan, maar uiteindelijk heeft ze, samen met haar twee dochters, alles uit deze vakantie gehaald wat er in zat!

Flinke reis

Sandra: “Ik ben met mijn eigen auto naar Spanje gereden. Camping El Garrofer van Vancanceselect ligt aan de Costa Dorada. Wij werden hier uiterst vriendelijk ontvangen. De Nederlandse eigenaresse van de camping stond altijd voor je klaar en heeft echt haar uiterste best gedaan om het ons naar de zin te maken. Zo regelde zij bijvoorbeeld een masseur voor mijn rug, omdat ik daar na de lange autorit veel last van had.”

Gunstige ligging

“De camping ligt heel gunstig. Je kunt de bus pakken naar het plaatsje Sitges, zo’n vijf minuten verderop, of bijvoorbeeld naar Barcelona in minder dan een uur. Het strand lag op 1 kilometer afstand. Als je daar naar toe liep kwam je langs een park waar dagelijks allerlei optredens en eetkraampjes waren. Daar zijn we veel naar toe geweest. Bij Sitges had je nog meer stranden.”

Stacaravan was top

“Bijna nieuw was hij, en alles keurig schoon. Alles zat er op en er aan. We hebben er regelmatig zelf gekookt, afgewisseld met een hapje en een drankje buiten de deur. Als je het een beetje uitkient, ben je hier voor weinig geld klaar.”

Naar Sitges

“In Sitges kun je gezellig winkelen, een terrasje pakken aan de boulevard en er zijn diverse stranden. Mijn dochters komen al op een leeftijd dat ze graag uitgaan en dat kon hier ook prima. We hadden leuk contact met de Nederlandse eigenaar van een discotheek, die ons zijn hele zaak liet zien en ons een gratis drankje aanbood. Alleen mocht hij mijn jongste dochter op vrijdag en zaterdagavond nog niet binnenlaten omdat ze nog te jong was.”

 

"We hebben eruit gehaald wat er in zat, het was fantastisch" - Sandra

 

Naar Barcelona

“Na zo’n drie kwartier met de bus zat je in Barcelona. Ook hier zijn we natuurlijk uitgebreid op stap geweest. Wat een merkwaardige gebouwen zie je hier, echt heel bijzonder! Uiteraard wilden we ook tapas eten. Iemand uit de stad had ons hiervoor een bepaalde bar aangeraden. Inderdaad was de sfeer hier echt origineel en de tapas waren verrukkelijk.”

Prima Entertainment

“Op de dinsdagavonden speelt er op de camping een hele goeie band. Wij houden van wel een stukje live muziek, dus wij daar uiteraard naar toe. En dan had je nog het park vlakbij de camping, waar op muzikaal gebied altijd wel wat leuks te beleven viel.”

Terug naar huis

“Op de terugweg had ik helaas nog steeds last van mijn rug. Maar verder ben ik zowel fysiek als mentaal echt aangesterkt. Dit was echt een topvakantie en als het lukt ga ik zeker nog een keer terug!

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Vacanceselect.

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2019.

Preferred partners
anvr anbi