"Echt een superervaring, we zijn weer vol nieuwe energie!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Amsterdam

Sandra en haar dochter

Ooit is Sandra in een grijs verleden wel eens op vakantie geweest, maar haar dochter nog nooit. Door allerlei vervelende omstandigheden laten de financiën een vakantie niet toe. Totdat Sunny Sailing een geweldige zeilvakantie in Griekenland voor hun beschikbaar stelde. Zij konden hun geluk niet op! Gelukkig kon Transavia ervoor zorgen dat zij naar Griekenland konden gaan.

Spannende onderneming

Sandra: “Als je al zo lang niet op reis geweest bent is dat best spannend. Gedachten zoals “zou de taxi wel op tijd komen” speelden door mijn hoofd, maar het kwam allemaal prima voor elkaar. Op de vertrekdag kwam de taxi netjes op tijd voorrijden om ons naar Schiphol te brengen. Daar konden wij ons rustig voorbereiden op de vlucht naar de Griekse plaats Preveza. Het vliegen verliep fijn en bij aankomst werden we heel vriendelijk ontvangen.”

Joyce en Pim zijn toppers

“Joyce en Pim zijn twee echte toppers. Zij zijn de Nederlandse eigenaren van Sunny Sailing en hebben een hele vloot met zeilboten in Griekenland. Bij aankomst kregen we ruim voldoende zakgeld uit de speciale pot voor Reis met je Hart. Joyce en Pim deden er alles aan om ons te laten genieten en hebben ons als vorsten behandeld. Dat heeft vooral op mijn dochter veel indruk gemaakt.”

Prachtige zeilreis

“Elke dag voer de groep zeilboten van Sunny Sailing naar een volgend havenstadje. De boot van Joyce en Pim had over dit hele gebeuren de leiding en wij zaten bij hun op de boot. Als we onderweg trek hadden in wat lekkers, mochten wij dat uit de koelkast pakken. Aan het eind van iedere dag zag je alle boten weer terug op de nieuwe bestemming. Dan gingen we van ons zakgeld gezellig uit eten in het plaatsje. Je kunt hier voor weinig geld prima eten! Zo’ n zeilvakantie is echt leuk want je komt iedere dag weer op een andere mooie plek”

Zwemmen en snorkelen

“Mijn dochter is een echte waterrat en dook ’s-Ochtends voordat we weggingen direct al even het water in. Onderweg hebben we allebei veel gesnorkeld in het glasheldere water. Niet alleen boven, maar ook onder water is de wereld hier prachtig!

 

“Wij hebben een hele mooie, blijvende herinnering meegenomen” Sandra

 

Leuk contact met anderen

“Eenmaal aan land heb je leuk contact met de andere deelnemers en kun je gezellig ervaringen uitwisselen. Mijn dochter raakte al snel bevriend met een ander meisje van haar leeftijd dat op één van de andere boten zat. Van Pim en Joyce mocht zij twee dagen bij ons op de boot meevaren.”

Bijzondere herinnering

Bijzondere herinnering“Zelf vond ik deze vakantie al superfijn, maar nog meer omdat mijn dochter er intens van genoot. Vooral haar gunde ik het zo. Zo’ n week vliegt voorbij, maar we zijn echt opgeknapt en hebben een mooie, blijvende herinnering meegenomen. Omdat Joyce en Pim zo goed voor ons geweest waren, hebben we aan het eind van de vakantie nog een klein cadeautje voor ze gekocht.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Sunny Sailing en Transavia

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2019

Preferred partners
anvr anbi