"‘Iedereen zocht elkaar op, het was super gezellig!’"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Heemskerk

Sandra

Sandra wachtte al vrij lang op een passende vakantie via Reis met je Hart. Maar in de nazomer van 2018 lukte het uiteindelijk prima: een hele week vakantie op vakantiepark De Leistert via Estivant, een bestemming die geknipt is voor 1-ouder gezinnen! Reis met je Hart kon dit verblijf mogelijk maken dankzij Estivant. De moeder van Sandra boekte zelf een vakantie op de Leistert en zo konden ze gezamenlijk vakantie vieren.

Veel gezelligheid

Moeder van Sandra: “zelf kwam ik met de auto naar De Leistert en ik verbleef in een huisje. Mijn dochter kwam met de trein en zat in een luxe glamping tent. We zijn veel met elkaar opgetrokken en ’s-Avonds kookten en aten we met zijn allen bij mij in het huisje. We hebben ook heel veel contact met andere gasten op het park gehad en zijn een paar keer uit eten geweest.”

Alles prima geregeld

“De Estivant leiding organiseerde van alles en het was allemaal zó geregeld dat iedereen kon genieten. Terwijl de kinderen onder begeleiding pannenkoeken gingen eten, konden de alleenstaande ouders met elkaar uit eten en gezellig bijpraten. Ook de gezamenlijke barbecue was heel leuk. Wij waren met kinderen van uiteenlopende leeftijden en ze hebben zich door de gevarieerde animatie heel goed vermaakt. Ze vonden het geweldig! Ook hebben de kinderen allemaal veel gezwommen en gespeeld in de speeltuinen.”

Naar het waterpretpark

“In de omgeving van het vakantiepark ligt een groot waterpretpark. Mijn dochter is daar naar toe geweest met haar kinderen en dat was een succes. De Leistert ligt in een mooie omgeving niet ver van Venlo en Roermond. Maar omdat er ook al zo veel op De Leistert te beleven viel, zijn we niet veel van het vakantiepark af geweest.”

Fijne week

“Het was een hele fijne week bij Estivant. Alles was zo goed geregeld daar en het personeel was heel vriendelijk. Je had echt leuk contact met de andere gasten op het park, zowel de ouders onderling als de kinderen onderling. Ook de avonden waren gezellig. We gingen uitgerust en ontspannen weer naar huis, een mooie herinnering rijker”

 

"Uitgerust en ontspannen weer naar huis, een mooie herinnering rijker” Sandra

 

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Estivant

Deze vakantie vond plaats in de nazomer van 2018.

Preferred partners
anvr anbi