"We kijken er met een heel fijn gevoel op terug"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Schinnen

Sandra en haar zoons

Sandra is een alleenstaande moeder die voor haar autistische zoons zorgt. Dat zorgt voor de nodige uitdagingen en stressvolle tijden. Even weg uit de sleur van alledag zou het gezin goed doen, vond diegene die hen heeft voorgedragen bij Reis met je Hart. Ze wist van niets en was dan ook compleet overdonderd toen haar een weekendje weg naar Droompark de Hooge Veluwe werd aangeboden.

Prachtig rustig park

Droompark Hooge Veluwe ligt pal tegenover de ingang van Het Nationale Park De Hoge Veluwe waar je volop kunt genieten van de prachtige natuur. 'Het park is vrij rustig en heeft een knusse sfeer. Heel prettig omdat mijn beide zoons zwaar autistisch zijn. En de mensen van het park waren zo vriendelijk!' vertelt Sandra

Villa Veluwe Plus

Het gezin verbleef in een luxe stenen villa. De naam Villa Veluwe is ontstaan door haar prachtige authentieke details en de ligging van het park. De villa is ruim opgezet en voorzien van vele luxe. Er zijn 4 slaapkamer , luxe keuken met vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en Senseo koffiezetapparaat; badkamer met inloopdouche en wastafel; apart toilet; openslaande deuren naar het terras.

iedere dag zwemmen

We mochten elke dag de sleutel ophalen bij de receptie om te gaan zwemmen. Zo hadden we het hele zwembad voor onszelf. Geweldig voor mijn zoons!

Frietjes halen

Verder hebben we lekker pizza besteld en frietjes om af te halen. Op de laatste avond hebben we een grillplaat besteld om thuis te gourmetten. Bij het insteken van de grillplaat, sloegen meteen de stoppen door. Dat was wel even schrikken, maar het personeel is meteen gekomen en heeft het opgelost. Zo geweldig.

 

'Even uit de zorgen en sleur was voor de kinderen en voor mij heel fijn.'  

 

Even uit de sleur

De jongens en ik kijken er met een heel fijn gevoel op terug. Even uit de zorgen en sleur was voor de kinderen heel fijn.

Heel hartelijk dank hiervoor!

Deze vakantie is mede mogelijk gemaakt door Droomparken en vond plaats in het najaar van 2021.

Preferred partners
anvr anbi