"Heerlijk een weekje even rustig aan doen!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Vlissingen

Sandra

Sandra is een alleenstaande moeder van 4 kinderen, dit gezin heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt. Sandra kan zich weinig extraatjes permitteren en een vakantie zat er daardoor lange tijd niet in. Ze waren er heel erg aan toe om samen even te kunnen ontspannen.
Wat was het mooi dat Coby van Dongen haar vakantiehuisje op vakantiepark Aquadelta in Zeeland beschikbaar stelde, hierdoor kon Reis met je Hart dit gezin een heerlijke midweek aanbieden!

Minimale reistijd

Sandra heeft een heel klein autootje; "mensen verbazen zich altijd als er vijf personen uitstappen. En nu zou daar ook nog eens een hoop bagage bijkomen. Daarom was het ook heel fijn dat het vakantiepark in onze eigen provincie Zeeland was, we wonen zelf nog niet zo lang in Zeeland en vinden de omgeving prachtig en er is voor ons nog genoeg te ontdekken."

Geweldige sfeer en bijzondere villa's

“Meteen bij aankomst op het park waren we echt onder de indruk van de sfeer en vooral de bijzondere stijl van de villa's, heel mooi allemaal. Onze villa was heel mooi en groot, de kleintjes sliepen samen op een kamer, de grote kinderen en ik hadden allemaal een eigen kamer, dat was onverwachte luxe! ”

Zeehonden gespot!

“ Er was op het park veel te doen, daar hebben we onder andere lekker gezwommen, geskelterd en zijn we naar de gamezaal geweest. Dichtbij het park was een strandje waar we ook heerlijk konden zwemmen. Bruinisse zelf is een heel klein plaatsje maar Zierikzee was heel leuk om een dagje rond te wandelen. Een dag zijn we met een boottochtje meegegaan in de hoop dat we zeehonden zouden spotten, en dat is gelukt! Dat was heel leuk om een keer te zien!”

Veel gedaan en toch ontspannen

Sandra en de kinderen hebben veel ondernomen maar alles in een ontspannen vakantiesfeer. In de villa was ook een ligbad, daar heeft Sandra zelf even heerlijk van kunnen genieten. Ze hadden hun eigen gourmetstel meegenomen, waardoor ze één avond feestelijk hebben kunnen gourmetten. Weer een andere avond deden ze lekker makkelijk en hebben ze wat eten gehaald.

 

"Laatst reden we langs het vakantiepark, de kinderen reageerden meteen enthousiast; daar zijn wij geweest !! " Sandra.

 

 

 

Mooie herinneringen en hoop voor een volgende vakantie

“Mijn zoon vond het heel stoer dat hij na de zomervakantie op vakantie mocht terwijl al zijn klasgenootjes weer naar school moesten. Dat is ook best bijzonder natuurlijk. We hebben echt genoten met elkaar. Het heeft ons doen inzien hoe belangrijk het is er samen uit te zijn en hebben het er nu zelfs over om heel hard te sparen zodat we in de toekomst nog een keer naar zo'n fijn vakantiepark kunnen gaan”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Coby van Dongen, zij stelde haar eigen huisje beschikbaar voor dit gezin.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

.

Preferred partners
anvr anbi