"De vakantie was fantastisch, mijn zoon en ik hebben genoten."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Den Haag

Sandy en haar zoon

Sandy is samen met haar zoon afgelopen zomer naar Praag geweest. Ze waren allebei echt toe aan wat rust en dat is zeker gelukt met deze vakantie. Het werden een aantal onvergetelijke dagen. Deze reis is mede mogelijk gemaakt door de Jong Intra Vakanties en Europeesche Verzekeringen.

Met de groep op pad

Het was die week erg warm in Praag, maar met veel water drinken was dit geen probleem. De groep en buschauffeur waarmee ze samen op reis gingen waren erg gezellig. De zoon van Sandy was de jongste van de groep, dit was in het begin wel even wennen. “De eerste paar dagen zijn we veel met de groep opgetrokken. Dit had natuurlijk als voordeel dat we veel informatie kregen over de stad en andere leuke extra’s.

Eigen tempo

Sandy: "Later in de week ben ik ook wel vaker alleen met mijn zoon op pad gegaan. Het was lekker om ons eigen tempo aan te houden, vooral omdat het zo warm was’’.

Een echte Tsjechische maaltijd

‘’Een bijzonder moment was dat ik samen met mijn zoon in een buitenwijk van Praag ging eten. Hier hebben wij genoten van een echte Tsjechische maaltijd. De obers waren erg vriendelijk en hebben ons veel verteld over de stad. Dit vond ik een erg leuke ervaring en natuurlijk hebben we genoten van een heerlijke maaltijd’’.

Accommodatie

"Het hotel waarin we verbleven was in de stad, dat was ideaal. We hebben in de avonden lekker met de groep op het terras gezeten. Dat maken de avonden extra gezellig’’.

Het waren onvergetelijke dagen! Sandy

Openbaar vervoer in de stad

Het openbaar vervoer in Praag is goed geregeld. Dit was ideaal voor Sandy en haar zoon. De zoon van Sandy is een enorme fan van treinen, dus dit was een leuke manier om de stad te verkennen. Ook hebben de twee samen een boottocht gemaakt over de Moldau, dat is de langste (440 km!) van Tsjechië. De boottocht duurde ongeveer een uurtje, en was een goede manier om even tot rust te komen.

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de Jong Intra Vakanties en Europeesche Verzekeringen.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

Preferred partners
anvr anbi