""Dit was voor ons een heerlijke onderbreking.""
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Uitgeest

Sarita en Marcel

Na het nodige te hebben meegemaakt kwam de vakantie voor Sarita, Marcel en hun dochtertje van toen nog geen jaar oud als een zeer welkome onderbreking. Dankzij de Koos Konijnfoundation konden zij voor een fijne midweek terecht in het Koos Konijnhuis op het vakantiepark Roompot Hunzedal in Drenthe. Connexxion zorgde voor vervoer op maat.

Prima reis

De vakantie begon dus met een rit per taxibus van Connexxion die speciaal voor hun was ingehuurd. Het gezin werd rechtstreeks van huis naar het vakantiepark gebracht. Sarita: “de rit verliep heel vlot en zonder verdere problemen. Onderweg werd ook nog de tijd genomen om te stoppen zodat ik mijn dochtertje kon verzorgen”

Leuke vakantie

“Na aankomst begon voor ons een hele leuke vakantie. Het was bijna iedere dag mooi weer en het huisje was bijna nieuw. Het zag er echt bijzonder uit. We hebben er ook heerlijk geslapen. Er was een cadeaukaart bij inbegrepen voor activiteiten en lekker eten en daar hebben we veel gebruik van gemaakt.”

Elke dag genieten

“Het was al november maar nog steeds mooi weer. Met een jas aan in het zonnetje was het lekker genieten. Zo zijn we met een bootje het water op geweest, wat nog prima te doen was en ook erg leuk. Ook zwemmen, met zijn drieën, in het mooie en deels overdekte zwembad was leuk. Verder zijn wij gezellig een partijtje wezen minigolfen terwijl onze kleine mee ging in de wandelwagen. Ook hebben we een maxiskelter gehuurd. Daarin zit je met zijn tweeën naast elkaar en kun je een rit over het terrein maken.”

Er op uit

“De omgeving heeft ook veel te bieden. We zijn naar “hunnebedstad” geweest, waar het grootste hunnebed van Nederland staat. Bijzonder dat onze voorouders hier ooit rondliepen en hoe ze die enorme stenen hebben kunnen verplaatsen! Behalve hunnebedden zijn er natuurlijk de mooie bossen. Daarin hebben we heerlijk gewandeld.”

 

"Na deze leuke vakantie konden we zeker weer even verder." Sarita

 

Tevreden weer naar huis

“Op vrijdag kwam de taxibus ons weer netjes ophalen en gingen we tevreden naar huis. Het was echt lekker om er uit te zijn, al was het, in verhouding tot wat we allemaal hebben meegemaakt, natuurlijk maar even. We hebben in ieder geval genoten!”

Deze vakantie werd mede mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijnfoundation en Connexxion.

Deze vakantie vond plaats in de herfst van 2018.

Preferred partners
anvr anbi