"Wij waren zó blij!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Arnhem

Sazan

De laatste vakantie van Sazan was al zeven jaar geleden. Daarna wilde het er maar niet meer van komen, dus was ze dolgelukkig toen ze een lang weekend in een prachtig vakantiehuisje aangeboden kreeg. Reis met je Hart kon haar dit aanbod doen dankzij de Koos Konijnfoundation. Zij verbleef in het Koos Konijnhuis op vakantiepark Roompot Weerterbergen.

Verrassing

Sazan: “Bij aankomst waren we direct gelukkig met ons vakantiehuisje. Het stond op een mooie plek met een grote tuin, het was mooi schoon en de leukste verrassing waren wel de cadeaubonnetjes. We wisten echt niet dat dit bij ons arrangement hoorde. Met de bonnetjes konden we zonder bijbetalen van alles doen en allerlei lekkers afhalen. Er stond ook nog een pakket met boodschappen op tafel.”

Lekker relaxen

“Terwijl wij lekker aan de koffie voor ons huisje zaten, speelde mijn zoontje ongestoord in de grote tuin van het huisje of op de glijbaan en de schommel die hier stonden. We hadden echt ons eigen plekje waar ik mijn kind gemakkelijk in de gaten kon houden. Hij had ook een tasje gekregen met speeltjes en een Koos Konijnknuffel erin. We haalden ijsjes, snacks en pizza’ s af met cadeaubonnen, of ik maakte wat lekkers klaar van wat ik van huis had meegenomen of uit het boodschappenpakket”

Met zijn drieën op de fiets

“Eén van de leukste dingen die we hebben gedaan was het rijden op de vierpersoons fiets. Hierop zitten twee keer twee mensen naast elkaar. Wij waren met zijn drieën, maar het ging heel goed. Wij zijn het hele park rondgereden en dat is best groot. Maar we hebben ook heel veel gewandeld, voornamelijk op het park zelf. Mijn zoontje vond dit ook erg fijn, want hij houdt niet zo van drukte”

Elke dag zwemmen

“Het zwembad vond mijn kind superleuk. Elke dag dus wat tijd reserveren, want vanwege corona kon er maar een beperkt aantal mensen tegelijk het bad in. En je had natuurlijk met de hygiënemaatregelen zoals handen wassen en goed afstand houden te maken, maar we hebben enorm genoten.”

 

"Een hele fijne ervaring, en vooral ook voor mijn kind.”  Sazan

 

Lekker rustig

“Mijn zoontje kan niet goed tegen onrustige en drukke activiteiten die veel andere kinderen juist wel leuk vinden, zoals dansen en springen met Koos Konijn. Maar de Koos Konijnknuffel uit het cadeautasje vond hij enorm leuk en die zit thuis nog steeds op zijn slaapkamer. We hebben volop genoten van de ontspanning, het wandelen en het fietsen en het verblijf in en rond het huisje. Deze vakantie is voor ons heel leuk geweest en we kregen er echt een blij gevoel van.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in de nazomer van 2020.

Preferred partners
anvr anbi