"Het was echt onwijs gaaf!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Hellevoetsluis

Selena en haar dochter

Selena en haar dochtertje hebben samen met vrienden genoten van een heerlijk weekendje Landal GreenParks. Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Europeesche Verzekeringen en Landal Greenparks.

Het park

"We zaten heel mooi gelegen in het park, vlak bij de Plaza", vertelt Selena. "Het huisje was ook heel netjes. Om de op de kosten te besparen hebben we een barbecue gekocht en zijn we gezellig wezen barbecueën bij het huisje. Voor de kinderen was ook genoeg te doen, er was een kinderboerderij, speeltuin en natuurlijk het zwembad!"

Lekker zwemmen

"De kinderen waren helemaal gek op het zwembad. Ze gingen volledig uit hun dak daar! Mijn dochtertje en het dochtertje van mijn vriendin zijn ook echte vriendinnetjes geworden. Dat is zo leuk om te zien."

Echt iets leuks doen

"We hebben zo genoten van het weekendje. Even er lekker tussen uit. En het was heel fijn dat de kinderen iets leuks konden gaan doen in plaats van binnen zitten. Mijn dochtertje moest thuis helemaal huilen dat ze weer terug wilde."

 

"Het mooiste vond ik dat de kinderen helemaal uit hun dak gingen"Selena

 

Een waardevolle vakantie

Het was heel fijn om met vrienden te gaan die het net zo hard nodig hadden als ik. Het was zo geweldig om wat leuks te kunnen doen met die kleintjes. Het is gewoon een heel mooi gebaar om dit zo spontaan te krijgen. Heel waardevol voor mensen die geen kant op kunnen!”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de Europeesche en Landal GreenParks.

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar 2017.

Preferred partners
anvr anbi