"Een oase van rust en toch genoeg te beleven"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Arnhem

Serpil en zijn drie kinderen

Druk, druk, druk en vanwege een krap budget nooit de kans om er even met de kinderen tussenuit te gaan. Serpil was hard aan een paar dagen vakantie toe. Dankzij Landal Greenparks kon Reis met je Hart haar een fijn lang weekend op het vakantiepark Landal Coldenhove op de Veluwe aanbieden. Het werd een geslaagde combinatie van rust en actie!

Lekker dichtbij

Serpil: “Ik kon niet ver weg omdat wij geen eigen vervoer hebben. Wij moesten dus gebracht worden naar een rustgevende plek waar ter plaatse toch genoeg te beleven zou zijn voor mijn kinderen. Hun leeftijd varieert van heel jong tot volwassen. Het is allemaal prima gelukt.”

Huisje in het groen

“Het vakantiehuisje was prima ingericht en mooi schoon. Ook stond het op een mooie groene plek, vlakbij het bos. Het was heel fijn en rustgevend om hier een paar dagen te zitten. We hebben er zelf onze maaltijden bereid. De boodschappen kon je vlakbij doen, op het park zelf of in de supermarkt in het dorp.”

Hutten bouwen, boogschieten en broodjes bakken

“Er zijn veel gratis activiteiten. Je moest je wel op tijd aanmelden, anders was de kans groot dat er geen plaats meer was. Heel leuk was de huttenbouwwedstrijd die ze hadden georganiseerd in het bos. Ook zijn we met zijn allen wezen boogschieten. Ik vond dat zelf best moeilijk! Ook geslaagd was het broodjes bakken boven een kampvuur. Daarbij moest je een stuk deeg aan een stok prikken en dit afbakken boven het vuur. Mijn jongste zoon had er niet zo’ n geduld voor en al snel zat hij met een zwartgeblakerd broodje aan zijn stok. Bij mij en de andere kinderen lukte het prima.”

Bingo, bowlen en zwemmen

“Voor de bingo waren we helaas te laat met inschrijven. In het hoofdgebouw, dat wij het “hotel” noemden, zaten o.a. het restaurant en een bowlingbaan. We hebben hier met zijn allen gebowld en daarbij veel plezier gehad. Er was ook een mooi overdekt zwembad. Mijn kinderen vinden het heel leuk om te zwemmen en omdat het onze eerste dag regende konden ze daar lekker terecht.”

 

“Dat rustgevende, ik was daar echt aan toe” -Serpil

 

Ook tijd voor rust

“Bij het huisje zelf was het heerlijk rustig. Veel bomen en groen en weinig geluid. Dat kon ik zeker zelf goed gebruiken, terwijl mijn kinderen plezier konden maken”.

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Landal Greenparks

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2019.

Preferred partners
anvr anbi