"‘Wat ik altijd zal onthouden is dat iedereen zo heeft genoten' het samenzijn, samen kletsen, samen alles doen'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Sharon

Sharon en haar gezin zijn al zeker 10 jaar niet op vakantie geweest. Behalve de oudste, hebben de kids (16, 10, 5 en 1) dan ook nog nooit meegemaakt dat ze met zijn allen een aantal dagen weg gingen. Ze vonden het dan ook super spannend om met trein en bus naar Koos Konijn Weerterbergen te reizen. Dat was best een hele onderneming met 5 kinderen (omdat het een 6-persoonshuisje was mocht ook een nichtje van 17 mee.) Maar zelfs het lange stuk lopen -wel 25 minuten- van de bus naar het park met bagage en kinderwagen werd zonder morren afgelegd.

Kadootjes bij aankomst

'We werden heel hartelijk ontvangen en kregen allerlei bonnen kado waarmee we van alles konden doen en halen. We zijn meteen daarvan met zijn allen pizza gegeten en hebben zitten smullen. Zo leuk en lekker!
Er zat ook een bon bij voor patat en ijsjes. Die hebben we de volgende dag gebruikt. '

Knus huisje

“Het huisje was leuk, lekker knus er was van alles. De laatste avond hebben we zelf in het huisje gekookt, wat ook gezellig was. We hadden zelf aardappeltjes, doppertjes en karbonaadjes van huis mee genomen, wat eigenlijk niet nodig was geweest want in de supermarkt van het park was alles gewoon te koop. ”

Alles was even leuk

“We hebben zoveel gedaan! Bijna teveel om op te noemen. We hebben een 6d film gekeken, je zit op een stoel en die beweegt mee met wat je ziet, een vreemd gevoel is dat hoor. In het donker glowgolf gespeeld. We zijn ook aan het bowlen geweest. Mijn dochtertje van 5 was gek op Koos Konijn en zij mocht samen met hem op de foto. Mijn zoon van 10 vond het springen op de trampoline helemaal geweldig en natuurlijk hebben we gezwommen. Dat hadden we wel vaker willen doen maar dat was steeds volgeboekt. Ook het ponyrijden bij de manege aan de overkant en waterfietsen op de waterbaan……Echt alles was even leuk.”

Sinterklaas activiteiten

“Er werden ook allerlei Sinterklaas activiteiten georganiseerd zoals speculaaspoppen versieren en schoentjes kleuren en in elkaar knutselen. Vervolgens mocht dat schoentje bij de supermarkt gezet worden, waar de volgende ochtend natuurlijk wat snoepgoed in zat. ”

 

"we zijn heel dankbaar dat we dit hebben mogen meemaken”  Sharon

 

Rust en gezelligheid

“Het weer was koud, maar daar hadden we geen last van omdat het zo gezellig was allemaal. We hebben ook genoten van de rust. We wonen in een grote stad en daar is het altijd druk. De rust was daarom heerlijk. Ondanks dat het druk is met de kinderen, heb ik zelf ook volop kunnen genieten Mijn dochter van 16 en het nichtje hebben heel goed geholpen.

Veel te snel was het alweer voorbij en moesten we weer weg jammer genoeg. Terug hebben we een taxi genomen want weer met zijn allen dat eind lopen in de vrieskou zagen we niet zitten. Gelukkig was er op maandag een speciaal goedkoper tarief van toepassing zodat het betaalbaar was. ”

Wat vonden de kinderen het leukst? Dochter van 5: Zwemmen! De oudsten vonden het bowlen en glowgolf het leukst en favoriet bij zoon van 10 was toch wel de trampoline. Ze raken er niet over uitgepraat en ook op school hebben ze uitgebreid mogen vertellen over het uitje.

‘Wat ik altijd zal onthouden is dat iedereen zo heeft genoten, het samenzijn, samen kletsen, samen alles doen, alles was leuk. En de kadootjes bij aankomst.

‘Super bedankt we zullen dit nooit vergeten!

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in het najaar van 2020.

Preferred partners
anvr anbi