"Het was een heerlijke ervaring, echt heel fijn"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Amsterdam

Sheline

Samen met haar 3 kinderen reisde Sheline per trein af naar het Koos Konijnhuis op het vakantiepark Roompot Weerterbergen. Dat ging voorspoedig en bij aankomst was ze aangenaam verrast door het gezellig ingerichte vakantiehuis, de cadeaubonnen en de eerste boodschappen. De vakantie kon van start! Reis met je Hart kon dit mogelijk maken dankzij de Koos Konijnfoundation en NS International.

Prima reis

Sheline: “De reis met de trein ging probleemloos en de kinderen vonden dit heel leuk. Het station van Weert ligt al dichtbij het vakantiepark. Voor het laatste stukje van zo’ n twee kilometer stapten we in een taxi. En wat zag ons vakantiehuis er leuk uit!”

Van alles inbegrepen

Bij een verblijf in een Koos Konijnhuis hoort altijd een cadeaukaart voor diverse activiteiten en lekker eten op het vakantiepark. Sheline: “Dat kwam goed van pas, want we hadden niet zulk best weer en veel van die activiteiten waren binnen. De kinderen hebben echt genoten. Ook het overdekte zwembad was gewoon open en daar hebben we veel plezier van gehad”

Dansen en knutselen met Koos Konijn

“Mijn kinderen vonden vooral Koos Konijn, de mascotte van het park, heel leuk. Dansen, springen, een knutselmiddag en vooral de kinderdisco vonden ze geweldig. Leuk om ze zo te zien genieten! We waren hier echt wel even aan toe.”

Lekker eten

“Lekker eten hoort er ook bij en dat kregen we voor een deel ook op de cadeaukaart. Vooral de fondue was echt heel lekker en uitgebreid. Ook van de pizza’ s hebben we genoten.”

 

"Heerlijk om mijn kinderen zo te zien genieten." Sheline 

 

Winterseizoen

“Sommige activiteiten begonnen pas om vier uur ’s-Middags, maar we hebben ons toch vermaakt, o.a. met het zwemmen. Door de regen hebben de kinderen alleen niet in het eigen speeltuintje van het Koos Konijnhuis gespeeld. Verder konden we fietsen huren, maar dat hebben we niet gedaan omdat het op een gegeven moment heel glad werd buiten. De omgeving hebben we dus niet echt kunnen verkennen, maar verder was het een hele geslaagde vakantie”.

Deze vakantie werd mede mogelijk gemaakt door de Koos Konijnfoundation en NS International.

Deze vakantie vond plaats medio december 2018.

 

 

Preferred partners
anvr anbi