"Een prima verzorgd en georganiseerd dagje uit!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Rotterdam

Signalda

Kinderen vinden een dagje naar de dierentuin altijd een feest, en al helemaal als je er dan met de trein naar toe gaat. Toen Signalda met haar vijf kinderen naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen ging scheen de zon uitbundig. Hier organiseert Stichting Onky Donky een volledig verzorgd dagje dierenpark voor kinderen van diverse leeftijden en met uiteenlopende achtergronden. Dankzij genoemde stichting en NS international kon Reis met je Hart dit dagje uit mogelijk maken.

Leuke ontvangst

“Bij aankomst op Ouwehands Dierenpark ontving het team van de Stichting Onky Donky ons in hun eigen Onky Donky Huis. Van hieruit vond alles plaats, van de rondleiding door het dierenpark tot de maaltijden en de dagafsluiting. Nadat alle kinderen welkom waren geheten begon de rondleiding met een gids van het dierenpark.”

Volledig verzorgd

“Het was een compleet verzorgd dagje uit. Eerst volgende de rondleiding met uitleg over allerlei soorten dieren. Voor wie het nog niet wist: hier zitten de twee beroemde reuzenpanda’s!. Later konden de kinderen op eigen gelegenheid het park in. Tussen de activiteiten door kwamen zij terug in het Onky Donky huis voor o.a. de lunch of een ijsje, of gewoon om even uit te rusten. Ook heel leuk was het dat de kinderen allerlei cadeautjes kregen: een spelletje, een boekje, een sleutelhanger en een placemat. “

Zeeleeuwen

“Met een aantal diersoorten werden er door medewerkers van het park spectaculaire shows gegeven. Vooral de zeeleeuwen lieten een letterlijk spetterend optreden zien. Mijn dochter mocht één van de zeeleeuwen een vis voeren en dat vond ze heel leuk.”

Spelen in de jungle

“Naast dieren kijken kunnen de kinderen hier ook klimmen en klauteren in een overdekte jungle met allerlei speeltoestellen. Vergeet niet zwemkleding of droge reservekleding voor je kinderen mee te nemen, want ze kunnen hier ook in het water plonzen.”

 

"Fijn om even de dagelijkse zorgen te vergeten" Signalda 

 

Diploma

“Toen aan het einde van de dag iedereen weer in het Onky Donky Huis was volgde er nog een diploma-uitreiking. Dat was een leuke afsluiting!”

Dit dagje uit werd mogelijk gemaakt door Stichting Onky Donky en NS international.

D

Preferred partners
anvr anbi