"Jullie hebben ons echt een droom gegeven"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Wilnis

Simone

Simone’ s droom was om ooit nog eens te vliegen. Een vakantie met ontspanning voor haar twee grotere kinderen en voor haarzelf. Ze hadden de nodige stress achter de rug en waren na vele jaren echt eens aan vakantie toe. Dankzij TUI en Europeesche Verzekeringen kon Reis met je Hart deze droom werkelijk maken.

Riemen vast!

“Ik heb nog nooit gevlogen en vond het heel spannend. Op de luchthaven volgde eerst het hele ritueel vooraf zoals inchecken en de security. Dat verliep allemaal vlot. Daarna gingen we lopend over het platform naar het vliegtuig en via de trap aan boord. De spanning steeg. Met zijn drieën naast elkaar namen we plaats in onze stoelen. De riemen konden vast en daar gingen we! Het opstijgen vond ik wel een beetje eng, maar daarna was het genieten!”

Fijn hotel in Costa Calma

“Wij mochten verblijven in het viersterren hotel SBH Costa Calma Beach Resort, op basis van all inclusive. Echt een heerlijk hotel met van alles er op en er aan. Goede kamers, alles netjes schoon en heerlijke buffetten voor het ontbijt en het diner. Verder was er een mooi zwembad bij. Daar werden ook fitnessoefeningen gegeven waar de hotelgasten aan mee konden doen. We hebben veel gezwommen, ook bij het strand van Costa Calma. Het is een rustige vakantieplaats met o.a. mooie hotels, terrasjes en een paar kleine winkelcentra. Er is een langgerekt park waar je fijn kunt wandelen in de schaduw. Het strand bij Costa Calma is echt fantastisch mooi.”

Gezellige avonden

“ ’s-Avonds was het de moeite waard om nog even naar beneden te gaan naar de bar, want daar was het dan heel gezellig. Voor kleinere kinderen was er dan eerst een soort soundmixshow waar ze aan deel konden nemen. Je kon er heerlijke cocktailtjes drinken.”

Uitstapje naar Morro Jable.

“We zijn ook nog een dagje met de lijnbus naar Morro Jable geweest. Dit oude plaatsje met daaromheen moderne voorzieningen ligt helemaal op de zuidpunt van het eiland. De rit er naar toe duurt ongeveer een half uur. Het is leuk om daar rond te lopen, ook richting de grote vuurtoren die op het mooie strand staat, of naar de Afrikaanse markt. Daar moest je echt afdingen als je iets wilde kopen.”

 

"Wij zijn echt helemaal uitgerust en ontspannen, het was fantastisch!"                                     Simone.

 

 

 

Ongekende ervaring

“Het was een voor ons ongekende ervaring: niks hoeven te doen, alleen maar genieten. Ik ben nog nooit zo bruin geweest. Als ik ooit nog zo iets ga doen, dan ga ik weer hierheen.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij TUI en Europeesche Verzekeringen.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

.

Preferred partners
anvr anbi